A miniszterelnök továbbra is nemzeti és nem pártügynek tartja az október 2-iki népszavazást, ezért nem vesz részt pártvitákban, hanem azt várja a felelősen gondolkodó politikai erőktől, hogy a referendumon való részvételre buzdítsa az embereket.

Orbán Viktor álláspontját a kormányfő sajtófőnöke tolmácsolta az MTI-nek pénteken arra reagálva, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke nyilvános vitára hívta a miniszterelnököt, a Fidesz elnökét és Molnár Gyulát, az MSZP vezetőjét.

Havasi Bertalan hangsúlyozta: az október 2-iki népszavazás nemzeti ügy, ezért Orbán Viktor meggyőződése szerint arról nem pártvitákra van szükség, hanem arra, hogy minden felelősen gondolkodó politikai erő a mindannyiunk közös jövőjét meghatározó referendumon való részvételre biztassa a választópolgárokat.

Az Országgyűlés május 10-én rendelte el a kormány által kezdeményezett népszavazást, amelyet Áder János köztársasági elnök október 2-ára írt ki. A kérdés úgy szól: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?".

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
A függöny mögött bujkáló püffedt pávatáncos!
Orbán évek óta nem ad interjút független vagy baloldali médiumnak.
Az udvari médiában nem zaklatják kemény kérdésekkel, így csak a rendezvényeken próbálkozhat a sajtó, hogy egy-egy kérdést odakiáltson a testőrei gyűrűjében haladó kormányfőnek. Orbán ilyenkor úgy tesz, mintha nem hallaná neki szóló kérdéseket. Hű szolgája, Havasi Bertalan pedig megpróbál az újságírók és Orbán közé állni és mindig bemond valami indokot, hogy miért nincs Orbánnak tíz másodperce válaszolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@silber13: Polonius, Hamlet? Nem vagy Te egy kicsit nagyon naív? Gondolod, hogy a Fidesz-fanok egyáltalán tudják, hogy miről beszélsz, hogy kik azok?
Írjál annyit és csak annyit, hogy besz@ri Vezénylő Tábornok, talán az még képbe kerül. Azt elolvasták iránymutató skriblerük tollából.
silber13
@namihami: Jó, belátom, igazad van, ezek az orange fanok mind arra gondolnak, hogy Polonius középpályás egy dán csapatban, a Fortinbras SC-ben.
namihami
@silber13: Már megint a ló túlsó oldala.
Felcsút SC, Fradi esetleg Videoton. Fortinbras SC? Kéretik mellőzni.
silber13
@namihami: Velem lehet alkudni! Lehet pl: a Kiskúndorozsma SE, vagy a Felsőgöd SC, de az általad felsoroltak - éppen az elsöprő tudásuk miatt - szóba sem jöhetnek. Másfelől nem értem, mi a probléma a Fortinbras SC-vel.:-))
evacica
Orbán gyáva! Csak pufogtatja a hülye paneljait, lehet, hogy besegít neki Habony avval a krampusz képével,de érdemi vitába nem mer kiállni senkivel, de legfőképpen Gyurcsánnyal, mióta feltörölte vele a TV padlóját! Nem is bocsájtja meg ezt neki soha, nem véletlen volt Gyurcsány karakter gyilkossága. Megmondta már ezt a nagy szent fazék KDNP-s Semjén is hogy az volt kiadva, hogy Gyurcsányt amortizálják le, ez sikerült, mert a fidesz a lopáson és mások lejáratásához mesteri módon ért! Ezt nem lehet tőlük elvenni!
kukac50
Ilyen hitvány embert akartok támogatni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.