Minden nap egy újabb mélypont a gyűlöletkampányban. Mégis, ha a siklóvállú fideszes miniszteri biztos és az apatestű honvédelmi miniszter felállnak a migránsok elé, mint valami rossz kocsmai kötekedők, akiket felfújt a szénsav, az van annyira nevetséges még Facebook-posztnak is, hogy muszáj vele foglalkozni.

Íme, itt tart tehát a kampány

Gyere, gecó, szétütlek! – üzeni Nyitrai és Simicskó a migránsoknak

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Édes faszom :DDDD Az életben nem kerültetek még szembe senkivel így. A golyóálló Audiban, a mentelmi jogra hivatkozva, még a saját árnyékotokra is rendőrt hívtok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@F_Viktor: 9:58 Lehet, hogy már 2014-ben látszott, de én sajnos nem láttam ilyen tragikusnak! (Nem mintha ettől változott volna valami...) Ha csak azt nézem, hogy M.o. 3 évvel előbb lett EU tag, mint Románia és mára már megelőz bennünket, nem is akárhogyan!
Románia GDP-je nem 1-2 %-kal, hanem kb. 30 %-kal magasabb!
kerékpáros akkor is bekaphatja
@Bringás: szeptember 23. 12:40
"Nagyon klassz! Egységes a Fidesz, mindenki egyformán gondolkodik ..."

Mekkora szívás, hogy ezt nem bírjátok a teljes lakosságra rákényszeríteni! Nem kell agyalnotok semmin, mert a Grazdátok keres nektek ellenségképeket, akikkel folyamatosan harcolhattok!
Szóval, gondolkodnotok ezek után nem is kell többé elég, ha a Grazdátok füttyent!
eszegfu
@kerékpáros akkor is bekaphatja: 8:17 Ezt még számokkal sem tudod megértetni vele! A 8 milliós szavazóképes lakosságból kb. 2,4 millió, aki egyetért a Fidesszel, de neki akkor is ez a "többség"! Egyébként Bringás szombat-vasárnap nem "dolgozik".
F_Viktor
@eszegfu: Írod:
"Lehet, hogy már 2014-ben látszott, de én sajnos nem láttam ilyen tragikusnak!"

Pl. a KE, az ÁSZ vezetőjének 9 éves kinevezése, az AB, a KT, a minisztériumok pártkatonákkal feltöltése ellehetetlenített volna, működésképtelenné tehetett volna egy új kormányt.

Írod:
"Románia és mára már megelőz bennünket, nem is akárhogyan!"

Ahogyan Szlovákia, Lengyelország, sőt még Balti államok is, miközben Fehéroroszország után Magyarország kapta a legtöbb kohéziós pénzt az EU-tól.
eszegfu
@F_Viktor: Nyilván az én "kombinativ" készségem hiánya, hogy nem vettem észre: ezek a kinevezések milyen célt is szolgálnak. Az EU-s országok tekintetében igazad van, én csak azért emeltem ki Romániát, mert ők később csatlakoztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.