Dálnoki László személyesen kér majd bocsánatot G. Fodor Gábortól, amiért sértegette és fejbe vágta egy hete egy óbudai bevásárlóközpontban. A férfi azt mondta, a Tóbiás családról írt lejárató cikk miatt haragudott a 888.hu főszerkesztőjére, de már sajnálja a történteket – írja a Magyar Nemzet.

A cikkből kiderül, hogy nem is úgy néz ki Dálnoki, ahogy a kormányközeli sajtóban az lejött, pl. nem kopasz. A férfi azt is elmondta, hogy nem rajongója Juhász Péternek, és ritkán posztol a Facebookon. Nagydarabnak nagydarab, de azt rögtön a beszélgetés elején visszautasítja, hogy ruhásszekrény méretű lenne, miként a cikkben említik.

G. Fodor megverésével kapcsolatban azt mondta, hogy

nem volt verés. Ha megvertem volna, kiskanállal szedik össze. De az undorító lett volna, mivel én 120 kiló vagyok, ő meg csak 50. Kapott egy tockost, de már bánom.

Dálnoki korábban játékgépekkel foglalkozott, az Eurocenterbe Andy Vajna kaszinóját ment el megnézni egy barátjával. Most ugyebár szinte csak ő üzemeltethet ilyen gépeket. Kifelé menet futottak bele a 888.hu főszerkesztőjébe és ott indult a lavina.

Odaszólt a barátjának, hogy itt jön az a k…g, aki azt írta a Tóbiás feleségéről, hogy felnőtt filmekben szerepelt. Pedig az olyan távol áll az aktfotózástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Majd odaszólta G. Fodornak, hogy

mi van, te kis b…i, hogy mersz ilyeneket írni? Mond az neked valamit, hogy Taigetosz? Téged oda kiraktak volna!

G. Fodor kolléganőjére célozva azt mondta: „Az Addams Familyben címszereplő lehetne smink nélkül.” A stílusra ma már ő sem büszke, de amiatt továbbra is haragszik „áldozatára”, ahogy belemászott a Tóbiás család életébe. Az is dühítette, amilyen megvetően G. Fodor ránézett. Akkor szakadt el nála a cérna, amikor az egyik szidalmára a főszerkesztő azt válaszolta:

hasonló jókat kíván ő is az anyjának.

Ekkor osztotta ki indulatból a tockost.

Édesanyám már nem él, és amúgy is lobbanékony, hirtelen haragú ember vagyok. Szégyellem, sajnálom, hogy ezt tettem. Bánom, hogy megaláztam őt – mondja. Arra azonban nem számított, hogy ebből rendőrségi ügy lesz. Kérdésemre, hogy a bocsánatkérést személyesen is megteszi-e, igennel válaszol. Erre a bíróságon hamarosan módja lesz.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem kellene szegény fogyatékost bántani. Frusztrált, mert maga vallotta be az említett cikkben, hogy csak maszturbálni tud ha kedvességre vágyik, mert nem jut nőhöz. Hiszen egy kanos kutya is csak elkerüli.
Mondjuk a kid g csak hálával tartozik az aktmodelleknek, mert így legalább lát meztelen nőt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@papa.49: Mint írta, mikor számon kérte G-n a mocskolódó cikkét G lesajnálóan tekintett rá. Nem vagyok az erőszak híve, de mikor hallom például Lázár lekezelő válaszait és látom gúnyos vigyorát, hát nekem is ökölbe szorul a kezem.
papa.49
@human: Ez a ,,g..i,, még ,,anyázott,, is állítólag, így már érthető hogy lecsapta mint a taxiórát, bár nagyot nem kaphatott mert másnap se volt semmi az ocsmány pofázmányán!!!
human
@papa.49: Valóban anyázott bár nem direktben, burkoltan. Egyszer én kaptam alja megjegyzést halott édesapámmal kapcsolatban. Nem járt el a kezem, pedig nagyon megérdemelte volna. Utólag kiderült, hogy jobban is jártam, mert kívülről úgy nézett volna ki, mintha indokolatlanul ütöttem volna meg. Az is lehet, hogy csak provokáció volt pont azért, hogy tanúk előtt üssem meg és akkor ő nyert.
papa.49
@human: Általában nyugodt ember vagyok de az ,,anyázást,, se direkt, se burkolt módon nem viselem el, volt nekem is régebben hasonló esetem, csak ott a pofont a nejemen, meg a lányomon kívül senki nem látta, így nem is lett ügy belőle...
Lepényleső
Talán a a jelző mértékét kicsinylette,ha már a nagyot többször is kiérdemelte?
volvós
Gnóm - G@ci -Gonosz -Fodor -G...!
Talán ha egy nagy tükörbe nézel, ott anyázhatsz,
de sokat , aki a világra ellett...kocsog...mondaná Feketepákó !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.