Southamptont is no-go zónaként tüntette fel a kormány, amire a város vezetősége felháborodottan reagált. A röplap szövegét súlyosan félrevezetőnek tartják és nyilvános bocsánatkérést várnak. Felháborodott Southampton vezetősége, miután tudomásukra jutott, hogy a magyar kormány kvóta-népszavazást előkészítő szóróanyagában no-go zónaként kategorizálta a várost, írja a Daily Echo. A kormány által terjesztett füzet pirossal jelöli a migráció által sújtott európai városokat, és azt állítja, hogy ezeken a helyeken a rendőrség elvesztette a kontrollt a helyi normákhoz egyáltalán nem alkalmazkodó bevándorlók miatt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szijjártó csak jobban tudja. Sőt tovább megyek. Ő mindent tud.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@simmering73: "Majd a zselésagyú szkanderban lerendezi."
Már szájkaratéban is gyengélkedik ez a papagáj, simán leugatják a tényeket ismerő vitapartnerei.
silber13
@simmering73: 22:52-re: Ki? Ez a szopott makaróni!? Hiszen olyan vékony, hogy kétszer kell megütni, hogy egyszer eltalálják!
Cicamama55
Ezt a bomlasztó módszert alkalmazzák 2010 óta! Eleinte még csak Magyarországon belül uszították egymásnak a különböző pártokat, majd a különböző korú, különböző vallású, különböző foglalkozású, különböző származású embereket. Egy ideje, átlépve a határainkat, az Eu-ban mesterkednek a tagállamok egymásnak ugrasztásával. Mi, béke szerető emberek meg kezdünk megrokkanni ennek a sok ellenséget generálásnak a hatása miatt. Istenem, a szabadságharcokban, világháborúkban elesett hőseink a sírjukban forognak!
glorianna
Southamptonban történetesen kb. 4-5 ezer, az utóbbi 20 évben kivándorolt magyar él. Ők sem, a kb. kétszer annyi lengyel és ugyanannyi román sem vette át az uralmat a város felett. Nagyon élhető, kellemes, helyes város, igaz, mindenféle népek lakják, nem csak angolok :D.
F_Viktor
@nezelodo: Írod:
"... simán leugatják a tényeket ismerő vitapartnerei."

Igen, a fityeszes megmondók, a pártutasítást (bocsánat, orbán utasításait) hűen követők csak messziről, otthonról tudnak üzengetni. De azt megteszik mindenkinek, az amerikai volt elnöktől az ENSZ-en keresztül Brüsszelig.
Szemtől szembe már nehéz megvédeni a Keresztapa hazugságait. Akkor jön a leégés, a sallerek, a felmosórongy szerep...
solidedge
Southampton tudhatná, hogy blöff az egész. Viszont a magyarok elvtelen riogatásához kitűnő frázis. Így a tájékozatlanok tömegesen rohannak nemmel szavazni. Majd kicsiny falujában este a szavazás után bezár mindent, elengedi a kutyát és minden zajra felriad félve a betörőktől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.