röpködnek tovább a variációk a robbantásra. Jelenleg most éppen egy zacskós alakot keresnek, és a szögekkel töltött csőbomba teóriája is befutó helyre került. A Nol.hu az összefoglalót meg azzal vezeti fel, hogy: „A rendőrség segítséget kér, a TEK és a kormány egyelőre hallgat a szombati budapesti robbanásról”. Amiből a rendőrséget értem, hogy a lakosság segítségét kéri. A TEK-től meg a kormánytól viszont nem tudom mit várnak. A TEK fontos ojjektumokat őriz, és nem ér rá ilyesmire. Meg ők elhárítók, és nem kivizsgálók ugyebár. A kormányból legfeljebb a belügyér mondhatna valamit. De Pintértől a várható reakció: várjuk meg a vizsgálatok végét. A kormány, mint olyan mi a fenét mondhatna? Ha nincs benne a keze, akkor okkal hallgat. Ha benne van, akkor meg pláne. Akkor meg? Ami biztosnak tűnik. A népszavazás előtt jól jött egy robbanás, amiről egyelőre azt tudjuk, hogy két rendőr megsérült, és szögek használták illetéktelenül a légteret. A menekültek pedig még ettől készülhetnek...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ezután a "merénylet" után kéretik előadni a tömény migráncsozás című produkciót is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Most van ideje a valódi rendszerváltásnak.
szaboria1
@human: Orbán vajon miért nem lép most színre? 2006-ban hogy jártatta a száját pedig azt is ők gerjesztették.
human
@szaboria1: Emlékszem még mikor még a magyar gárda színpadán Usztics Mátyás kiábrándultságát fejezte ki, hogy Orbán meghívásuk ellenére nem ment el hozzájuk. Akkor jött rá, hogy Orbánnak csak eszközei voltak.
szaboria1
@human: Igen : Mint mindenki aki eddig mellette volt MDF, Kisgazda ezeket már elsüllyesztette.
human
@szaboria1: Zsebre tette a szavazótáborukat, majd kinyírta őket. Aljas, de ügyes taktika.
GeoCravker
@szaboria1: Gyakorlatilag a KDNP-t is bedarálta. 2014-re már a Fidesz jelölte az összes, a KDNP-s szinekben induló jelöltet is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.