Érvénytelen szavazásra, illetve arra buzdított a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) vasárnapi, a budapesti Kossuth téren megrendezett demonstrációján, hogy a választók ne vegyenek részt a kötelező betelepítésről október 2-ára kitűzött népszavazáson.

Bokros Lajos, a párt elnöke a rendezvényen hangsúlyozta: a referendum célja, hogy elterelje Magyarország figyelmét "a korrupt kormányzati hatalomról", az oktatás és az egészségügy hanyatlásáról és az önkényről.

A MoMa ebben a helyzetben azt üzeni, hogy "tisztességes ember nem ad választ aljas kérdésre" – mondta a politikus, a mintegy 150-200 ember részvételével megtartott demonstráción.

A pártelnök elmondta: az idegengyűlölet következménye "a pusztulás és a magyar nemzet elveszejtése".

Ezzel kapcsolatban Orbán Viktor kormányfőt idézte, aki szerinte azt mondta, hogy azért nem akarnak bevándorlókat, mert nem akarnak kulturális szigeteket Magyarországon.

Holott – folytatta Bokros Lajos – már itt van nekünk "a legmocskosabb sziget, amit úgy hívnak, hogy nacionalizmus és populizmus", ezek segítségével tesz meg mindent a kormány, hogy meghosszabbítsa a hatalmát.

A politikus szerint ebben a helyzetben van választás az emberi tisztesség megvédése, illetve az aljasság, a korrupció, a gonoszság és "a pusztító utálatosság" között.

Azért sem szabad elmenni erre a választásra – mondta –, mert az EU nem akar ide senkit betelepíteni és a menekültek sem akarnak ide jönni. Ráadásul a referendumnak semmilyen következménye nincs, hiszen az Európai Uniót semmire nem kötelezi – magyarázta.

Bokros Lajos úgy fogalmazott: "Ne hagyjuk, hogy a gonosz önkényuralom legyőzzön bennünket".

A gyűlés résztvevői nemzeti színű, európai uniós és olyan nemzeti színű zászlókat lengettek, amelyek közepében az EU 12 csillagos jelképe volt látható.

A magasba tartott transzparenseken a többi között az volt olvasható, hogy "Szabad életet! Demokráciát! Európát!!!".

127 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
@Szókrakész: amit Bokros akart és amit a Nemzettemető tezsvér véghezvitt nem tartozik egy mérlegre... vhogy olyan, mint a vizitdíj az akkori eü. ellátás mellett és most vizitdíj nélkül a rohadt büdös nagy semmi. Mint a rokkantnyugdíj akkor és most. Mint a magánnyugdíj a megvédés előtt és most. Mint az autópálya építés Gyurcsány alatt és most. Mint az EU. pénzek síbolása Gyurcsány alatt és most. Egy dologban léptünk egyet ellőre: ennyi milliárdosa soha nem volt az országnak, mint amennyi most van és ennyi koldusa sem.

Igazad van! Ne szavazzanak azok, akik se írni, se olvasni nem tudnak és IQ-juk azonos a cipőméretükkel és legalább 5 éve nem tartózkodnak életvitelszerűen Magyarországon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hemami
@Villon: Nem állom meg válasz nélkül, pedig megfogadtam, hogy nem vitatkozom senkivel, mert úgysem tudjuk meggyőzni egymást. Sajnos pont a " szövetségeseink " a legnagyobb árulói egész Európának és így hazánknak is. Sajnos még a pápát is beleértve , aki a keresztények védelmezése helyett azokat pártolja, akik a keresztények kiirtását nyíltan hirdetik , sőt templomban papot gyilkolnak. Az Unió döntéshozói pedig csak a tehetetlenségüket és az alkalmatlanságukat bizonyítják be. Csak a szájukat jártatják , minden eredmény nélkül, mert nem is akarják megállítani ezt az őrületes inváziót és ennek csak rossz vége lehet. Ismételten csak azt tudom mondani és írni, hogy egész Európa sem lesz képes befogadni fél Ázsiát és Afrikát. Attól senkinek nem lesz jobb élete, ha Európát is lezüllesztjük fekete Afrika színvonalára, se a bevándorlóknak, nekünk pedig még kevésbé. Arról pedig még vitatkozni sem érdemes, hogy jóval kevesebb a háborús menekült, mint a gazdasági bevándorló, akiket ugyanúgy tárt karokkal fogadnak a nyugati és északi országok, bár már ott is kezd ébredezni a lakosság, látván , hogy a vezetőik az ő kárukra védelmezik a betolakodókat, akik bármit megtehetnek. Ez talán az áhított " demokrácia " ?
hemami
@Perwool: Igaz, de " hol vannak a katonák ? "
hemami
@Villon: Messziről sem ismerik a hála fogalmát, abba a kézbe harapnak, amely eteti és símogatja őket . Csak követelőzni van eszük, nem hálásnak lenni. Ebből is látszik, hogy a nagyobb részük nem háborús menekült .
Villon
@hemami: Azért gondolkozz el, ha mindenki szembe jön, akkor ki a hibás.
Villon
@hemami: Ha mindet ismered, akkor állíthatod, hogy "nem ismerik a hála fogalmát" Én dolgoztam már arabbal, kongóival, etióppal, zsidóval. Akiket ismertem egyikkel sem volt gondom.
gulyasgyula
@Villon: ..Nem is tudom mit írjak ..Te egy nagyon jóhiszemű ember vagy és csak jót akarod látni ..Pedig ott van előttünk a világ a Wikipédián ne csak azt a néhány lebombázott várost nézd ..Néz meg az egész Szír történelmet a tengerpartot a lehetőségeket az Sziriai életre ..A bevándorlók ahol megjelennek SZEMETETT , LEÉLT KÖRNYEZETET HAGYNAK MAGUK UTÁN , EGYMÁST IS KÉSELIK , VERIK.. Mit akarunk mi ezektől ?? 12-éves korig járnak iskolába , milyen munkára fogható az ilyen ..?? Nem baj ha van bankszámlája , okostelefonja sok pénze de akkor jöjjön repülővel ne a keritésen átmászva ,ebből a pénzből telne rá ..Jobb ezektől távol maradni ..Aztán ott vannak a követőik Afrikából sok millióan , őket hova sorolod ?? Velük mi lesz ?? Csupa kérdés és nincs hihető válasz ..A nálunk gazdagabb nyugati államok már vissza akarják tolni őket Magyarországra , velük mi legyen ??, a balkánon parkolókall mi legyen ?? --HA NYOMORT AKARSZ SZAVAZZ IGENNEL ÉS NYOMOR LEHET ---Ne haragudj de --hemami --jobban a földön jár a véleményével ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.