Másodperceken múlhatott az élete Kleb Attilának, a Népszabadság fotósának és párjának, akik néhány lépésnyire, az utcasarkon voltak, amikor a detonáció bekövetkezett.

A rendőrség tanúként hallgatta ki Klebet és barátnőjét, akik a robbanás szomszédságában laknak. A fotósnak volt néhány megfigyelése: a robbanás helyszínén, az egyik homlokzati ív alatt él évek óta egy idős, mozgáskorlátozott hajléktalan. Csak a leghidegebb hónapokban megy el, de érdekes módon aznap este nem volt a helyén.

A rendőrségen a legelső kérdések között szerepelt, hogy 

hallottak-e a robbanás előtt „Allah Akbar!” kiáltást.

A fotós erre határozott nemmel felelt, mint vallomásában is leszögezte, csendes volt a környék, senki nem kiabált semmit egészen a robbanásig.

Kleb azt állítja, őt gyilkosság kísérlete gyanúja, a barátnőjét pedig gyilkosság gyanúja miatt hallgatták meg tanúként. Hiába kérték, a tanúvallomási jegyzőkönyvből nem kaptak példányt.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Allah akbar". Sírva röhögtem. Hát nem sikerült beszervezni egy statisztát?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
A tanú nem hallotta, hogy a robbantó Allah akbar-t kiáltott volna, de ez nem jelenti azt, hogy nem gondolt rá erősen. És ez már majdnem annyi mintha kiáltotta volna. Sintér Sándorék szerint ez éppen elég bizonyíték.
I.raptor
Mondtam én valamelyik nap, h a TEK volt!
Erre tartja őket Orbán! :-)
Ne feledjük Horn Gyula rejtélyes balesetét, Vancsik Zoltán rejtélyes balasetét, az alcsúti juhász rejtélyes balesetét sem!
És, még hányan vannak, akik a rendőrautóban halnak meg, vagy nem akarták a jólmenő cégüktől megválni és hirtelen meghaltak!
Ez a bevett stílus(uk)!
evacica
Na végre valami kis robbantás a népszavazás előtt egy héttel! Már vártam, hogy mikor rukkolnak elő valami9 kis robbantgatással,Emlékezzünk csak mikor ellenzékben volt a fidesz, Aranykéz utca, Király utcai bár, lóverseny pálya, lás láss csodát ahogy hatalomra kerültek minden megszűnt! A fidesz a hatalom megtartásáért minden aljasságra képes!Őszintén sajnálom a két áldozatot és mielőbbi felgyógyulást kívánok nekik!
herczeg0210
Mari néni leszólt az ablakból: "halkabban már". Na ebből lett Allah akbar!
I.raptor
@Peller Anikó: Sokan vannak olyanok, akikről nem is tudunk!
Egyébként igen, Toller is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.