Újpesten nagy hagyománya van a krumplival történő szavazatvásárlásnak, már a 2014-es kampányban is rohadt gumók közé rejtette az önkormányzat az választási útmutatást.

Most az Együtt számolt be hasonló esetről, azt írják: Újpesten a nyugdíjasoknak osztott burgonya csomagjába ezúttal az október 2-i szavazással kapcsolatban került buzdító levél.

A párt szerint ez alkalmas a választói akarat befolyásolására, így kifogással fordultak a Nemzeti Választási Bizottsághoz, hogy állapítsa meg a jogszabálysértést.

Az Együtt szerint felháborító, hogy "a Fidesz-kormány propagandagépezetének semmi nem elég". "Eddig is milliárdokért hazudtak az adófizetők pénzéből Európáról, a menekültválságról és hazánk kötelességeiről, most pedig már a nyugdíjasokat is akaratuk ellenére vonják be a kampányba" – írták.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Gondolom a nagyrabecsülés jeléül,amíg más az arany trónon ül?
Jozefina
Csak azért, mert nincs mély szegénység??? Katasztrófa, hogy néhány szem krumpliért eladják egyesek a lelküket. Persze, ha a családnak ezáltal jut egy jó krumplipaprikás 2-án az asztalra, akkor fogyasszák egészséggel és NE MENJENEK SZAVAZNI!!!
solidedge
A migránsok arra nem gondoltak, hogy nem a kerítés hanem a krumpli fog ki rajtuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.