A rendőrség a 2016. szeptember 24-én 22 óra 36 perckor a Budapest VI., Teréz körúton történt robbantás egyelőre ismeretlen személyazonosságú elkövetőjéről az alábbi azonosításra alkalmas fényképfelvételekkel rendelkezik.

Az ismeretlen férfi körülbelül 170 centiméter magas, 20-25 év körüli, aki az elkövetéskor világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt.

Itt a Teréz körúti robbantó – a rendőrség közzétette a videófelvételt is

Itt a Teréz körúti robbantó – a rendőrség közzétette a videófelvételt is

Itt a Teréz körúti robbantó – a rendőrség közzétette a videófelvételt is

Itt a Teréz körúti robbantó – a rendőrség közzétette a videófelvételt is

Itt a Teréz körúti robbantó – a rendőrség közzétette a videófelvételt is

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a fényképeken látható férfit felismeri, személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számot, vagy a „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számát. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek nettó 10 millió forint díjat tűzött ki.

A rendőrség a bejelentő személyét bizalmasan kezeli.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Fent FB, Magyari Beáta

Menj vissza a Rákócy térre, anyáddal együtt strichelni, oda való vcagy !!

A cikkhez meg csak annyit, hogy ilyen fazon mint akit leirtak,
és fotóztak,százával szaladgál a Körúton éjjelente...
Lehet turista is...
Legyen igazuk a rendöröknek !! Feltünöen gyors munka volt ...:-(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Mirabilis: Szerintem NEM ugyanaz a ket szemely, Sem a ruhajuk, sem a felepitesuk. en is azonnal kiszurtam. Na de a rendorok meg nem, de ezen ne akadjunk fonn. Legfeljebb majd megallapitjak, hogy tobb elkoveto volt, oszt jonapot...:o))
karma1
@Manhattan: Kozel a Duna,...:o)) Azert van rajta a horgaszkalap...:o)))
qxy
Másik eset . robbantás, egy kocsi benne az emberke halott. Nagy zűr, Tudta a nyomozó kihez kell menni meg kérdezni hogy kinek adtál el robbanó anyagot?? Mi volt a válasz,?? Húzz a g.@be ez nem rád tartozik.Mindenki sajnálta a szegény embert hogy árva maradt a család. De azt nem árulták el hogy ő is bele akart egy komoly üzletbe szállni és irányítani is. csak a régiek ezt nem engedték . szóltak is neki hogy ez nem megy, nem szabad. rá fázhatsz. de keményen. Nem hitte el. . Másik. .- Megyek telefont szerelni, a tikkárnötől kérdem.- hova lesz a telefon? .- " A vécébe" .- Mi??? Igen .- ajtó, felirat,- WC. bemegyek, egy nagy raktár, több raklap papír,( de nem akármilyen) elötte a tulajnál házkutatás volt mert pénz nyomásra alkalmas gépeket kerestek.ami a ciki. Nem a lenti három garázsba hanem a harmadik emeleten.Mert gondolom a több tonnás gépeket szatyorba vitte fel a barom mi?? Lényeg, nem lettek meg a gépek. Ma az emberke " Becsületes üzletember. Ja csak kérdezném.?? anno ami víz jeles több raklap pénz papír ami el tűnt. azt meg lett találva??? asssszem nem. ( ez van) De mennyi ilyen van ami van de nincs csak az amit el szabad mondani.mondjam még??
Yoda69
A felso kapucnis figurarol keszult kep is a robbanto? Vagy csak a surda-kalapos?
simmering73
Azért ez botrány, hogy a qrva tvben más se megy minden csatornán. Nem baj, maradt nekem a Daktari, meg a Linda.
alterego56
Az OVI helyiségében tartózkodó kopaszokról készült mondhatni első osztályú felvételek a mai napig voltak alkalmasak arra hogy beazonosítsák őket. Ez a harmatgyenge felvétel bizonyára eredményt hoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.