Miközben a belváros-közeli robbantás igencsak elvitte a közfigyelmet, a háttérben, a média-konzervek mögé settenkedve a miniszterelnök mintha szabadságra ment volna. Úgyszólván eltűnt Bécs környékén. Márpedig ezt akár furcsálhatnánk is. Ha példa nélkül való lenne.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: folyt.: de a maiakra inkabb mindenki azt feltetelezi, hogy inkabb egy muszaj-tunningra tunik el, mert enelkul szart sem erne. (Mondjuk ezutan se, de legalabb egy ideig muxik, vagy eppen lehet latni, hallani rola otthon is).

Brezsnyev elvtarsnal is akkor lehetett tudni, hogy nagy baj van, amikor mindenhol a 10-15 evvel fiatalabb kepeit kezdtek el a sajtoban illusztraciokent mutogatni.

Hat, orban kulseje is mar teljesen el van deformalodva, nemcsak a gyogyszertol, hanem a sajat sotet, negativ gondolataitol is...
Sajnalom, hogy egy egesz orszagnak MUSZAJ asszisztalnia egy ekkora baromsaghoz, egy elmebeteg betegsegenek osszes stadiumahoz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.