"Csak azt a szavazatot nem lehet elcsalni, amelyik nincs leadva, ezért nem szabad elmenni" – jelentette ki Molnár Gyula. Az MSZP elnöke a párt ajkai Európa-napján vett részt.

"Mi van akkor, ha október 3-án azt mondják, hogy a szavazás valójában arról szól, hogy akár ki is léphetünk az Európai Unióból?"

- tette fel a kérdést.

A pártelnök szerint nem lehet úgy egy közösség tagjának lenni, hogy amikor az előnyök vannak, ott állunk és tartjuk a markunkat, amikor pedig vannak feladatok és felelősségek, akkor azt mondjuk: ne haragudjanak, de ebben nem vennénk részt. Molnár Gyula hangsúlyozta: a szocialisták 2016-ban azon fognak dolgozni, hogy Magyarország maradjon az Európai Unió teljes jogú tagja.

Molnár Gyula kiemelte: a migránsozással a kormán elfedi az igazi bajokat az oktatásügyben, az egészségügyben, és valójában az a baj Magyarországon, hogy sok a szegény és nagy a korrupció.

Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese azt mondta: kétsége senkinek se legyen, 2020 után Orbán Viktor nem fog pénzt kapni az Európai Unióból, "hogy a saját családját meg a saját vagyonát gyarapítsa". 2020 után csak kötelességeink lesznek, ezt a demokratikus kötelezettséget pedig nem akarja vállalni a jelenlegi kormányfő, és ehhez akar most felhatalmazást kapni – mondta a politikus.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Molnár inkább azon elmélkedne, hogy miért nem küld tagokat a bizottságokba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
@leszúrt rittberger:Aki a pátoszos történelemkönyveket nem veszi komolyan most,az fölöslegesen járt iskolába anno.
Egy Zrínyi megtehette volna,hogy otthagyja a várat,feladva.
Nem tette.
Ez a kiscsákó sületlenségekkel brillíroz.De nincs igaza.Ő, ha majd hülyeség történik, fogva kiccsaládját és tiplizik külföldre,mert ott biztonságos.
Nekem a járulékos veszteség %-nak maradnom kell.
Ebból következik,hogy ha magát felelősségteljes politikusnak nevezi valaki,akkor tudja,hogy a más fas...val verni csalánt nem pártérdek dolga!
kamazuka
@Szókrakész: Csipem a humorod!
Csibém.
Desischado
@Szókrakész: Ugyan, orbán szépen laít, és sunyizik Brüsszelben, itthon meg veri a mellét, és játssza a szabadságharcost!
De az MSZP jobban tette volna, ha delegál számlálókat!

@Pálinkafőző Rézüst: Igazi kis túlélő a mi enterónk, nem tudtad? Legalább van kin nevetni!
Jozefina
A fidesz-kdnp zsigereiben a csalás be van táplálva! Ez ellen a legjobb megoldás valóban csak az, ha SENKI NEM MEGY SZAVAZNI!!!
Mobil123
Csalni mindenben lehet és ezt a politikusok nagyon magas fokon művelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.