Pukliról februárban már tudható volt, hogy egy illiberális akarnok. Maga mondta. Soha nem határolódott el élesen a szélsőjobboldali nézetektől, illetve mozgalmaktól. A Tanítanék, nagy késéssel, de a jelek szerint elkezdett kiállni a gyűlölet, a rasszizmus ellen. Pukli kiszállt a Tanítanékból. Ezzel könnyen lehet, hogy megadta a magyarázatát annak is, amit korábban furcsának találtam, illetve, mi tagadás nehezményeztem. A mélységes hallgatást számos olyan ügyben, amelyben a gyermekek születés alapján való diszkriminációja kapcsán megszólalhattak volna. Pukli István, mint a mozgalom arca, akár az élről gátolhatta a sorok közt esetleg megbúvó kezdeményezéseket. Nem tudom így volt-e. De ha igen, akkor gusztustalanabb az ügy, mint amennyire elsőre látszik. Miközben persze a szakmai inkompetenciát, a Tanítanék, a CKP oktatásügyi cselekvésképtelenségét nem menti ez sem. A megvezetett tanároknak minden megértésem. A Pukliban, a valóságra, a közzétett interjúkra is fittyet hányva,...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sziha
ambator soha nem alkottam velemenyt sem Puklirol, sem a mozgalmarol, mindig is szkeptikusan figyeltem a dolgait. Nem lepett meg. Oszinten megmondva... Nem vartam mast.
GeoCravker
@sziha: Lehet. Ez is amolyan 2+2=4 állapot. Mint arra @Szeparepa2: is rámutatott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.