A Magyar Liberális Párt a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a szakszolgálatok kudarcának tartja, hogy 2015. november 13-i párizsi és a 2016. március 22-i brüsszeli merényletek elkövetői közül tavaly többen is Magyarországon tartózkodhattak. Mint ismeretes, a terroristák szállodákban laktak, szabadon mozogtak anélkül, hogy bárki felfigyelt volna rájuk, holott működésüket az Iszlám Állam központjából irányították. Elképzelhető, hogy …

Forrás: 24per7.info
Feltöltő: Kovács Gizella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Eriksson: @Szókrakész: Akkor menjetek szavazzatok nemmel...ha már egyszer ráugrottatok a qrbán faszára, nekem aztán édes mind1...menjetek aztán segítsetek neki lefrissíteni a kubatov listát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Béla333: ...és polgári engedetlenség még nem jelent törvénytiszteletlenséget (csakkk naggyon naggyon sokba kerül,na nem a gazdag lopósoknak)-csakkk hétköznapi hősi halált ami ma már mindennapos...és mi mégis láncot hordunk!
bakegya
@Eriksson: meggyőző válaszodnak@Béla333: biztos őrül,én viszont röktön el dobom a szikét tőletek ,mert annyira meggyőzően csináljátok ki a népemet,hogy már csakkk a mérhetetlen MIÉRT- bűz marad utánatok és jó ha nem a puskaporszag.Speciálisan CSINÁLJÁTOK...AZ MÁR TÖBB MINT MEGGYŐZŐ.
bakegya
@Kovács Gizella: győző papát kell megkérdezni,amíg él!
Béla333
@bakegya: 05.21 05.30
Bocs, de nem teljesen értem mit akarsz közölni!
bakegya
@Béla333: @Eriksson: semmi-csakkk végigolvastalak titeket és begurultan-mert valójában nincs itt semmiféle VÉDELEM!-
Már szupervizorra gyűjtök,mert csakkk kapkodom a fejem a sok hülyeségén-és gazemberségen aminek mindnyájan az áldozatai vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.