A Habonyékhoz tartozó Lokálnak is adott interjút Orbán Viktor így a népszavazásai kampány hajrájában.

Ahogy illik, unokája születésével indítottak és kiderült, hogy a miniszterelnök a családban található nőuralom miatt nem fér a pelenkázóasztalhoz, így az még kimaradt a nagypapaszerepből. Még hosszú mondatokon át beszélgetnek a családról, aztán az újságíró nekiszegezi a Barnanyelv-díjas kérdést, amivel át lehet ugrani a migránsokra:

– Alíz érkezése óta változott a hozzáállása a migrációs válsággal kapcsolatban?

- Nem. Eddig is volt öt gyermekünk, épp elég felelősség az is, kijelöli az ember helyét és dolgát a világban. Nekem is a családom a legfontosabb, az ő nyugalmuk, biztonságuk, egészségük, boldogulásuk. Magyarország az egyetlen hely, ahol otthon lehetünk, ők is, én is, ezt kell megvédeni, itt kell biztonságossá, derűssé, barátságossá tenni az életet.

Az is kiderül az interjúból, hogy Orbán tudta, hogy így lesz, mármint, hogy Európába beköltözik a terror. Beszélt arról, hogy nem tudnak beilleszkedni a migránsok, akik ráadásul nem tisztelik a nőket és ott elfogadott a poligámia.

Aztán jön a tuti érv a népszavazás mellett:

Látjuk a trianoni utódállamokban élő magyar közösségek esetében, mi történik, ha egy kisebbség egyszer csak többséggé válik. Egy emberöltő alatt kihúzhatják a lábunk alól a talajt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
" Nekem is a családom a legfontosabb, az ő nyugalmuk, biztonságuk, egészségük, boldogulásuk. Magyarország az egyetlen hely, ahol otthon lehetünk, ők is, én is, ezt kell megvédeni, itt kell biztonságossá, derűssé, barátságossá tenni az életet."
Ezt tudjuk! Csak a nép az isten adta nép...
Mi van azokkal aki elmentek és menni készülnek, mert külföldön kényszerülnek otthont keresni, nyugodtan élni, boldogulni??!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Bringás: Történelemből nulla vagy!Trianon azért lett mert belevágtunk egy háborúba és elbuktuk.és a vae victis" alapján következett Trianon.
eugen4402
Trianon sem egy leányálom, de attól tartok, a Fidesz-korszakról majd a Don-kanyarra asszociál az utókor... :-(
Kopácsi
Próbáljon csak valaki bemenni a merkel kurvához bemenni! lelövik mint a veszett kutyát!!Vagy próbáljon vaslaki bemenni a fehér házba!! Mi történik vele?? Lelövik azt is mint a veszett kutyát!! csak mi kisemberek tűrjük el a szarházi Brüsszeliek páváskodását ahelyett hogy mennénk és felakasztanánk Őket!!
Béla333
@Kopácsi: 18.52
Ma már ne igyál többet,, majd holnap olvasd vissza az írásodat, javítsd ki a helyesírási hibákat, lecsillapodsz és akkor majd folytatjuk!
kukac50
Orbán Viktor kaparja le a migránsos feliratokat az utak széléről táblákról elég volt a lelki terrorból egy életre,de migránsok elleni gyűlöletből is! ' hónapos csecsemőt szedtek ki robbantás után a romok alól Ő nem lehet ellenség, de az a kisfiú sem akit szintén háborús övezetből a romba döntött ház alól szedtek ki az sem lehet ellenség!
Gondolkozzon el mindenki azon,hogy kell e segíteni azoknak akiknek semmijük sem maradt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.