Folytatódik a napsütéses, nyáriasan meleg idő, helyenként október elsején akár 27 Celsius-fok is lehet. Vasárnap viszont egy hidegfront nyomán csapadékosra fordul az idő és mérséklődik a meleg – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Szeptember utolsó napján, pénteken túlnyomóan napos időre lehet számítani, csapadék nem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-12, a legmagasabb hőmérséklet 23-27 fok között alakul.

Szombaton, október elsején reggel főként az ország északi felén néhol párásság, illetve foltokban köd lehet. Napközben helyenként megerősödik a szél, de emellett továbbra is sok napsütésre lehet számítani, csapadék nélkül. A leghidegebb órákban 6-12 fok lehet. Napközben 23-27 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap délelőtt a hosszabb-rövidebb napos időszakok után, délután nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Délutántól a Dunántúlon, estétől másutt is szórványosan valószínű eső, zápor, néhol zivatar is előfordulhat.

Emellett a délutáni, esti órákban a Dunántúlon helyenként megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet 7-14 fok között valószínű. A nappali maximumok 21-26 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Bringás: Kuss Szunyi Pesta! Neked a viselt dolgaid okán pofa be! Működik még a KKK nevű buziklubbotok?
simmering73
@Bringás: Mi van buzeráns. Látom szoptok mint a torkosborz.
Warlord
@Bringás: Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába
Bringás
@Warlord: A vérfertőzést nem kedveljük!
Warlord
@Bringás: Nem értem, miért dicsekszel azzal, hogyan fogantál?

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.