Patyi Andráshoz, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnökéhez fordult Kónya Péter független országgyűlési képviselő, mert a Komárom-Esztergom megyei Ászár községben élelmiszercsomagokat osztogatnak a vasárnapi népszavazáson részvételért és nemmel szavazásért – közölte a képviselő csütörtökön az MTI-vel. 

Kónya Péter közleményében azt írta:

az ászári választópolgárok tájékoztatták arról, hogy lakhelyükön háromezer forint értékű élelmiszercsomagokat osztogatnak azzal, hogy a vasárnapi népszavazáson menjenek el szavazni és szavazzanak nemmel, valamint, hogy ha elmentek szavazni, és igazolni tudják, hogy nemmel szavaztak, akkor utólag még krumplicsomagot is fognak kapni.

A képviselő tudatta: bejelentést tett az ügyről az NVB elnökénél és kérte az ügy haladéktalan kivizsgálását.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
@Rózsika Hatházi: igaz Ózdon krumplit,almát osztogattak,volt akik pénzt is kaptak,csak szavazzanak a fideszre,a krumplit megették a pénzt eltették a fideszt leszarták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Kamcsatka: Nincs harag, és hidd el én is nagyon nehezen viselem...1 az, hogy piszkosul felháborodtam azon, hogy budapesten megy a rémület keltés...hogy emberek szanaszét hagynak zacskókat...mindenhol rendőrök állnak megint...hidakat körutakat zárnak le...az emberek félnek metrózni és nehogy csináljon aesetleg a fidesz magának még 1 robbantást...ki tudja melyik ismerősöm lehet éppen rosszkor rossz helyen...2 pedig, rohadtul nem vagyok boldog, hogy a szülőfalum ilyen hír kapcsán válik jobban ismertté...főleg hogy van is sejtésem melyik fanatista barom lehet az aki ezt csinálja.
namihami
@Hellcat: Akkor az még az ingadozók közé tartozik. A hithű fidióta már lecserélte a keresztfán lévő Jézussal.
Borsodi
@Rózsika Hatházi: igaz Ózdon krumplit,almát osztogattak,volt akik pénzt is kaptak,csak szavazzanak a fideszre,a krumplit megették a pénzt eltették a fideszt leszarták.
Azértis Moszkva tér
Azonnal följelenteni és minél több helyen közzétenni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.