Gyurcsány élőláncott vont a parlament köré, erre megjelent a Betyársereg, és kiálltak a népszavazás mellett. Még francia szélsőjobbosok is érkeztek, bőven voltak horogkeresztek és büszke fasiszta feliratok Budapest közepén.

Forrás: kepek.444.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Béla333: Neked ez a 18 ezer ember a rögeszméddé vált? :-) Egyébként nincsenek is már itt javarészt. Viszont ha nem teszünk semmit, akkor lesz itt több tízezer pár hónapon belül.
Nessy
Tessék mondani, mi magyarok, hogy kerültünk ide a Kárpát medencébe? Előttünk nem éltek itt mások, más kultúra, más vallás? Félre értés elkerülése végett miután volt szerencsém Budapest ostromához gyerekfejjel, élveztem az "ideiglenesen itt állomásozó ruszkikat", akik most jó barátaink, tudnám értékelni, ha lenne egy kis nyugalom! De ami most van, az katasztrófa! Lassan egy csögőkigyóban több humánum van, mint egyik másik honfitársban.
Meg lehet sértődni, de tényleg a jó kamatozású kölcsönért bárki jöhet, pénz nélkül senki. Itt maradni egyik csoport sem akar! fene tudja, engem nagyon zavar a több százezer magyar emigráns hiánya!
Warlord
@Nessy: x34543678 lájk.
Ennyi. Minden benne van. Pont.
Nessy
A Kossuth téren lelkesedő "nagy magyar védő uraknak" tudnám ajánlani,. a fölös energiájukat esetleg mint határvadászok vezessék le a terhes kismama, meg a gerinc műtött helyett.
Béla333
@division: 21.50
Nekem a rögeszmém? Hát én adtam el nekik a letelepedési kötvényeket?
Én nyerek ezen az üzleten százmilliárdot? NEM!
Ellenben én meg mindenki más fogja visszafizetni a piaci kamatnál magasabb hozammal a kötvények árát!
Te nyersz ezen a disznóságon, vagy ennyire lesz@rod hogy a Fidesz mindenkit hülyére vesz?!
division
@Béla333: Mit nyernék én ezen? Talán némi biztonságot, hogy ezek a kedves migránsok nem jöhetnek majd ebbe az országba. Ez az ország a mienk, magyaroké, és nem kellenek ide Allah dicsőítői.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.