Csúnyán elbukott Orbán népszavazása, mintegy 900 ezer szavazat hiányzott az érvényességhez.

A hvg.hu újságírója azt szerette volna megkérdezni Semjén Zsolttól, hogy lemondanak-e az elbukott népszavazás után, illetve hogy minek van az érvényességi küszöb, ha így is ugyanazt csinálják, mintha sikeres lett volna a népszavazás. Hallgassa meg Semjén válaszát! Kávé helyett.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Egy meztelen csiga kedves, simogatni való háziállat ehhez a hízott megélhetési ájtatos manóhoz képest!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Clavigo: Ahogy eszegfu mondja,: nagyon erdemes megnezni, mert allandoan a "politikai felhatalmazasrol" es a gyerekeink, unokaink jovojerol beszel, es majd meglatjuk, amikor itt fognak robbantgatni, tizezrevel eroszakolni, meg ilyeneket... Es raadasul hoz egy nagyon hulye hasonlatot is, csak hogy a baromsagat erositse...

Vegigneztem/hallgattam a kosa makogasat is, ahogy parszor nekifutott az anyagnak, ... hat egyszeruen siralmas, hogy ezek az egybites agyuak uralkodnak ma egesz Magyarorszag folott, es meg azt is hiszik magukrol, hogy toluk fugg Europa megmentese... Szanalmas, nevetseges, elszomorito, piti, ... Volna meg ra nehany jelzom, de van kozte olyan is, ami nem nagyon viselne el a nyomdafesteket.
Mindenesetre nagyon sajnalom az orszag lakoit, ahol olyan ingatag az egesz politikai rendszer, amit egy , a Parlamentbe be sem jutott viccpart meg tud ingatni, es akikre a magyarazataikban hivatkoznak, mint rossz peldara...
Perwool
A jelenlegi választási törvény szerint érvényes a népszavazás?
Nincs több kérdésem!
namihami
""Dzsihádisták tízezrei özönlenek be az országba...""-- Ez volt a hablaty csúcsa.
Ez már igazi Tömjénzsótis volt.
Hogy sikertelen volt a néphülyítés? Sebaj, amíg mienk a média, addig mi is fogjuk a birkáinknak megmagyarázni. Úgyse az a lényeg nekik, hogy mit mondunk (igaz--nem igaz), hanem az, hogy az ő Isteneik szájából jön az Ige. Harmadnapra megteremtjük nekik még a feltámadást is ebből a zakóból.
bakegya
Mondjon le ez a véresszájú fideSS ÁL- körösztény,AKI JÓKAT KIRÁNDULGATOTT VADÁSZGATOTT A VILÁGBAN SZÉTSZÓRT MAGYAROK HAZATERELGETÉSÉN.
Rózsika Hatházi
@Clavigo: ma 9:14. Szerintem a ló is furcsának találta, hogy a hátán volt a f...a. :))))
Lackó50
Ebben igaza volt Kucze Gábornak: "Ha Orbán lett volna Napóleon, akkor a Waterlooi csata is sikerként lett volna elkönyvelve."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.