Biztosan eltart még néhány napig a közepesen bágyadt, tét és értelem nélküli nyilatkozatháború, hogy akkor most ki nyert, és mekkorát. Hogy hiába volt az irdatlan, minden rekordot megdöntő kampány, a sok elszórt milliárd, mégsem lett érvényes, és mekkora kudarc. Másrészről meg 3,2 millió „nem”, több, mint ahányan az EU-belépésre szavaztak – óriási siker. Sokkal több, mint a kétharmados győzelmet megszavazó Fidesz-tábor 2014-ben – WIN! De az a 3,2 millió mégsem több, mint a Jobbik és a Fidesz törzstábora, tehát nem sikerült a brutáldrága mozgosítás – mégis kudarc. És így tovább. Körbe lehet még matekozni néhányszor.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Kéri szerint: ..Azt hittük, lejjebb már nem süllyedhetünk. Tévedtünk. Október 2-án, este féltíz tájt Magyarország miniszterelnöke bejelentette, hogy mától kezdve a fekete fehér, a nem az igen, az éjszaka az nappal,és a vereség pedig győzelem. Nagy-nagy, páratlan és történelmi jelentőségű győzelem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike1
@eugen4402: én tisztellek ,mert te rendes jól gondolkodó
eugen4402
@picike1: Én meg Tőled kérek bocsánatot, mert én is tisztelem a hitedet, és kérlek hidd el, nem akartalak megbántani, de néha kitör belőlem a ronda kötekedő fráter, és olyankor nem bírok magammal. Ugye nincs harag..? :-)
eszegfu
@eugen4402: Olvastam! De mentségére legyen mondva nem egészen érti ezeket a magyar
"szójátékokat". Alapvetően beszéli a magyart, de vagy külföldön született ott tanult meg a szüleitől, vagy ujra hazatelepülhetett és már nincs annyira "benne", de az biztos, hogy nyelvünk "finomságait" nem igazán érti, illetve sokszor félreérti. Én nem tudok vele kommunikálni, de gondolom ő sem velem!:))
eugen4402
@eszegfu: Sejtettem, hogy valami ilyen okai lehetnek a néha meghökkentő hsz-einek, de én bevallom, igazán szeretek csevegni vele, mert emlékeztet a 60-as évekre, amikor a Balcsinál csak külföldi csajokra vadásztunk. Roppant szórakoztató párbeszédek folytak, mivel egy mondathoz 5 - 6 nyelv szókészletéből kellett válogatni, de a zsebemben volt egy notesz és egy golyóstoll, hogy amit semmilyen nyelven nem tudtam mondani, azt lerajzoltam. Hiába, a nosztalgia... :-)
eszegfu
@eugen4402: Kinek a pap, kinek a papné?!:)) Engem valahogy nem "szórakoztat", mert ha nem értem mit is akart irni, akkor még ő "oktat", sőt a fb profilomat is "nézegette", aztán fenyegetett.
eugen4402
@eszegfu: Biztos valamit félreértett, azért volt Veled morcos. Emlékszel a régi Avatarjára? Valami szentkép lehetett, imára kulcsolt kezű fehér fátyolba öltöztetett szentéletű leányt ábrázolt, amint szemeit az égre szegezve hálaimát mormol éppen...(Tudod, kis kölyökkoromban ministráltam is, és volt egymillió szentképem!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.