Biztosan eltart még néhány napig a közepesen bágyadt, tét és értelem nélküli nyilatkozatháború, hogy akkor most ki nyert, és mekkorát. Hogy hiába volt az irdatlan, minden rekordot megdöntő kampány, a sok elszórt milliárd, mégsem lett érvényes, és mekkora kudarc. Másrészről meg 3,2 millió „nem”, több, mint ahányan az EU-belépésre szavaztak – óriási siker. Sokkal több, mint a kétharmados győzelmet megszavazó Fidesz-tábor 2014-ben – WIN! De az a 3,2 millió mégsem több, mint a Jobbik és a Fidesz törzstábora, tehát nem sikerült a brutáldrága mozgosítás – mégis kudarc. És így tovább. Körbe lehet még matekozni néhányszor.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Kéri szerint: ..Azt hittük, lejjebb már nem süllyedhetünk. Tévedtünk. Október 2-án, este féltíz tájt Magyarország miniszterelnöke bejelentette, hogy mától kezdve a fekete fehér, a nem az igen, az éjszaka az nappal,és a vereség pedig győzelem. Nagy-nagy, páratlan és történelmi jelentőségű győzelem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kovács Gizella
Igenis Obán győzött, visszamenőlegesen módosítva lesz az alaptákolmány
oszt jó napot !
1magyar
Több mint 3 millió ember, aki törődik a hazája sorsával Orbán mellé állt egyértelműen.
Kovács Gizella
@1magyar: A problámát kell megoldani nem pedig 18 milliárdot kidobni
a semmire !
Mert ettől még nem fognak visszafordulni a migránsok !
1magyar
@Kovács Gizella: De a banyáék semmi más választási lehetőséget nem adnak, diktatórikusan megszabják a tagországoknak, hogy el kell tartani őket.
Béla333
Nem sikerült elég embert elvinni erre a hazug, manipulatív népszavazásra.
Érvénytelen és eredménytelen lett! De ezt csak egy ép elméjű valaki tudja felfogni.
Orbán és bandája azt hirdeti, hogy a tények igaz hogy makacs dolgok, de azért ők úgy gondolják, hogy győztek.
Elmebetegek!
Manhattan
Kéri szerint: ..Azt hittük, lejjebb már nem süllyedhetünk. Tévedtünk. Október 2-án, este féltíz tájt Magyarország miniszterelnöke bejelentette, hogy mától kezdve a fekete fehér, a nem az igen, az éjszaka az nappal,és a vereség pedig győzelem. Nagy-nagy, páratlan és történelmi jelentőségű győzelem.
Warlord
Továbbá a fidesz tudósai megállapították, hogy a föld banán alakú.
1magyar
@Manhattan: Mondod te a 200 ezer szavazó tábor embere a 3, 3 millióval szemben.
papa.49
,,Igenis orbán győzött,, mondta az elmebeteg, mielőtt beadták neki a nyugtatót))))))))))))
eugen4402
Eddig minden szavazáskor a Fidesz automatikusan "magáévá tette" a nemszavazók tömegeit. De most ráqourt a sompolygásra: a baloldal jóelőre felszólította híveit a távolmaradásra!!! Kvázi minden nemszavazó a baloldalra hallgatott, a baloldal álláspontját képviselte távolmaradásával. Erre varrjál gombot Habony-Rogány-Finkelsteiny Propaganda Werke!
anka
@eugen4402: - nem ismered a "fizessmaffiát"? Meg próbáltak a fingra gombot varrni..., ÓRIÁSI SIKER! :D :D :D
eugen4402
@anka: Sőt, ZIHER SIKER..! Rávarrták, ám egy enyhe szellő elfújta a szellentést, és a gomb lehullt! De sebaj, egy perc alatt kész a válasz: a cérna gyenge volt, a cérna a hibás!!! :-)))
kisrigó
Az egész életünket az uralja, hogy az az igaz, amit mi mondunk, punktum! Hogy a tények mást mutatnak az nem számít! Istenem! Ezek még tükörbe tudnak nézni? Amennyi "jókívánságot" olvasni a neten!! Hát egy is jól elrendezné a jövőjüket!
anka
@eugen4402: - ez a habonyi taktika..., hogy a gázzal vagy a cérnával volt a gond az nem számít!
Tipikus narancs' eset >>>>>>>> scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1380250_832599113426898_5824233335043865721_n.jpg?oh=87aecaa7c7a956bad1d9f3898195ac21&oe=586B19DE
Bringás
Persze, hogy mi nyertünk! Nem kicsit, nagyon!!!
soljanka
@Kovács Gizella: Pontosan.
Azt hiszik a zemberek, hogy Mari néni gondosan elhelyezett iksze most majd megállítja a határon a menekülteket.
eszegfu
@1magyar: Morfondiroztam magamban: mit is jelent, hogy "törődik hazája sorsával"? Haza ott van, ahol azonos nemzetiségü emberek élnek, tehát elsősorban az emberekkel kell törődni, mert akkor igy a hazájával is "jól bánik". Valahogy az az érzésem, hogy O.V. a 6 éves kormányzás alatt nem igazán szerette/szereti az embereket ebben a hazában, mert nem "jobbitotta" sorsukat. Most meg a hazaszeretetre, hazafiasságra apellálva a menekültkérdést ezzel a szavazással akarta elintézni, megvédeni az országot?! Azért "bátorkodtam" az itt élő emberekből kiindulni, hiszen az egész kampány arról szólt, hogy akarod, hogy elvegyék a munkádat, vagy lányaidat megerőszakolják, stb. tehát az emberek személyes "érdekeit", de talán az önzését is előtérbe helyezte...majd utána jött a haza...
Kovács Gizella
@eszegfu: Haza ott van, hol jog is van ! Itt csak a nyaloncoknak a tetves bringás féléknek vannak jogaik !
Warlord
@Bringás: Tetves görény! Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába
Warlord
A butaság akkor válik veszélyessé, ha szorgalommal és hatalommal párosul.
eszegfu
@Kovács Gizella: Igaz! Ezt sajnos nem vettem figyelembe!:((
Aki Én
@Warlord: 10:36 Mit sem ér a butaság, rosszindulat nélkül.
Perwool
@eszegfu: Ha valóban szeretett volna tenni az emberekért akkor maga a nép emelte volna piedesztálra. D ő csak gazdagszik, bujkál, nem nyilatkozik, és egy hadsereg kíséri , mert fél a néptől(akit ugyan meg véd)Nehéz megérteni !
Perwool
Újabb illiberális sikertörténet.
Illiberális demokráciának azt nevezik, amikor a regnáló állampárt leszarja az állampolgárait, miközben kilopja a szemüket.
eugen4402
@picike1: Istent hiába küldöd haza, Ő mindenhol jelen van. :-)))
Warlord
@Kovács Gizella: Ezekből a kérdésekből ÉRVÉNYES népszavazás lenne. NULLA forintnyi kampánnyal, 85% részvétellel...
Kovács Gizella
@Warlord: Sajnos nem jön be egész mást mutat ((
Kovács Gizella
@Warlord: Leírom :D
“A választás végén az egyik nagy politikus, már nem ismerni, de az a nagy politikus azt mondta, tévé, nyilvános, egyenes adás… Nagyon európai hangon azt mondta, hogy “Minket legyőztek, gratulálunk az ellenfeleinknek.” Erre a másik: “Nana, nana! Minket nem győztek le, csak kevesebb szavazatot kaptunk!” Ötlet! Ha ezt drága anyámnak elmondhattam volna, hogy “Anyucikám, én az érettségin nem buktam meg, hanem csak az ötöshöz hiányzott még négy jegy!”
( Bye Hofi Géza :)
eszegfu
@Perwool: Sorolhatnánk még bőven: mit nem tesz meg az országért és mit tesz meg saját magáért... közben elvárja a "népétől", hogy lojálisak legyenek hozzá! Szerintem nem ok nélkül ilyen "liberóba" való...fosik a "szentem"...
colibri
@Bringás: Hogy is mondta lézerjani barátod? Álom, álom, édes álom... csak szerettetek volna nyerni, de nem jött be/eeee! Csak hazudtok, mint a vízfolyás, de ez már rajtatok maradt, nem lepődünk meg rajta.
picike1
@eugen4402: gyenge vagy 1. Isten 2. haza 3. család ez egy sorend ne kötekedj te ... sajnálom ha nálad nem és nincsen sorended
eugen4402
@eszegfu: Tudod, @picike1 közölte velünk a kisgizda háziverseny dobogósainak sorrendjét, és mellékesen gúny tárgyává teszi a fizikai állapotom romlását, amiért külön köszönettel tartozom... :-)))
picike1
@eugen4402: én tisztellek ,mert te rendes jól gondolkodó
eugen4402
@picike1: Én meg Tőled kérek bocsánatot, mert én is tisztelem a hitedet, és kérlek hidd el, nem akartalak megbántani, de néha kitör belőlem a ronda kötekedő fráter, és olyankor nem bírok magammal. Ugye nincs harag..? :-)
eszegfu
@eugen4402: Olvastam! De mentségére legyen mondva nem egészen érti ezeket a magyar
"szójátékokat". Alapvetően beszéli a magyart, de vagy külföldön született ott tanult meg a szüleitől, vagy ujra hazatelepülhetett és már nincs annyira "benne", de az biztos, hogy nyelvünk "finomságait" nem igazán érti, illetve sokszor félreérti. Én nem tudok vele kommunikálni, de gondolom ő sem velem!:))
eugen4402
@eszegfu: Sejtettem, hogy valami ilyen okai lehetnek a néha meghökkentő hsz-einek, de én bevallom, igazán szeretek csevegni vele, mert emlékeztet a 60-as évekre, amikor a Balcsinál csak külföldi csajokra vadásztunk. Roppant szórakoztató párbeszédek folytak, mivel egy mondathoz 5 - 6 nyelv szókészletéből kellett válogatni, de a zsebemben volt egy notesz és egy golyóstoll, hogy amit semmilyen nyelven nem tudtam mondani, azt lerajzoltam. Hiába, a nosztalgia... :-)
eszegfu
@eugen4402: Kinek a pap, kinek a papné?!:)) Engem valahogy nem "szórakoztat", mert ha nem értem mit is akart irni, akkor még ő "oktat", sőt a fb profilomat is "nézegette", aztán fenyegetett.
eugen4402
@eszegfu: Biztos valamit félreértett, azért volt Veled morcos. Emlékszel a régi Avatarjára? Valami szentkép lehetett, imára kulcsolt kezű fehér fátyolba öltöztetett szentéletű leányt ábrázolt, amint szemeit az égre szegezve hálaimát mormol éppen...(Tudod, kis kölyökkoromban ministráltam is, és volt egymillió szentképem!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.