Orbán Viktor miniszterelnöknek nincs más választása, menesztenie kell Rogán Antal minisztert – közölte az MSZP elnökségi tagja szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Bárány Balázs szerint nem csak arról van szó, hogy a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter helikopterrel megy egy celeb esküvőjére, hogy luxuslimuzin szállítja a helikopterhez és onnan el, és hogy egy 110 ezer forintba kerülő elnöki lakosztályban tölti az estét családjával. Arról van szó, hogy ezzel kapcsolatban hazudozik, simán letagadja az egészet az a kormánytag, akinek az a feladata, hogy az embereket tájékoztassa – tette hozzá.

Az ellenzéki politikus véleménye szerint nincs ajándék vagy barter, mert Magyarország egyik miniszteréről van szó, és mindennek megvan az ára, igaz azt a nap végén az adófizetők fizetik meg.

Ugye senki nem hiszi el azt, hogy Rogán Antal ajándékba kapta helikopterutat, a luxusautót, vagy az elnöki lakosztályt? Ajándékba volt a Louis Vuiton-táska? Ajándéka volt a napról napra nagyobb lakása? Ajándéknak számít-e az a sok állami milliárd, amit Rogán Antal szomszédja tesz zsebre?

– sorolta kérdéseit.

Hozzátette: közben az országban a gyermekek majdnem fele éhezik, az egészségügyi dolgozók nem tudnak megélni a bérükből, tömegével menekülnek el a fiatalok. A szocialista politikus szerint kezdeményezhetnének vagyonosodási vizsgálatot, feljelentést is tehetnének, de úgyis mindent rendben találnának.

Felszólíthatnák Rogán Antalt a lemondásra – folytatta – , de annak sem lenne eredménye. Ezért a miniszterelnökhöz fordulnak, hogy vegye végre észre, mi folyik az országban a kormányzása alatt, hogy milyen "embereket szabadított rá az országra" – mondta.

Tegnap a DK nemzetbiztonsági átvilágítást követelt Rogán ellen, erről itt olvashat bővebben.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Fel kéne már magasztalni ezt a geci arrogáns tonyót!!!Egy lámpavasra!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@nyanya001: naggyon jóóó! látom formában vagy! megmutatom kocsma után mi vagyok, illetve a nejem szerint..
wagabund
@egyvandor: jaaaj nemááá...a tizedéért repülnek családok...kint a táblázat, mivel mennyi..akár helikoffer, akár merevszárnyú...jöhet bárki..már tizenötezertől lehet repölni...ráadásul senki nem marad fönn..azt az egyet garantálják.
quadrocopter
@nyanya001: A miniszterelnöki bársonykarfásban kell majd agyoncsapni, mert magától onnét nem áll fel!
wagabund
@nyanya001: ez jóóóó...

amúgy a fogsorommal dicsekedtem volna... :-)
Eriksson
Szerintem Kóka volt miniszteré a helikopter, Rogán csak lízingelte. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.