Az MSZP szerint Orbán Viktor miniszterelnök érvénytelen népszavazás után, a többség felhatalmazása nélkül akar alaptörvényt módosítani, Vona Gábor, a Jobbik elnöke pedig máris asszisztál ehhez.

Az ellenzéki párt ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Vona Gábor sajtótájékoztatón azt mondta, egyedül a Jobbik tudja biztosítani a kétharmados támogatást a kormánypárti szavazatok mellett, ezért négyszemközti találkozóra kérte Orbán Viktor miniszterelnököt.

Az MSZP úgy látja, hogy a jobboldali pártvezetők hétfői parlamenti szócsatája után egyértelművé vált, hogy a Fidesz és a Jobbik valójában "egy követ fújva hazudik", amikor nemzeti ügyről beszél, hiszen a többség a távolmaradásával utasította el a "jobboldali gyűlöletet". Közölték továbbá: az Orbán-Vona találkozón ők ketten nem a többséget fogják képviselni.

Megjegyezték: Vona Gábor azzal az Orbán Viktorral készül tárgyalóasztalhoz ülni, akit két napja még lemondásra szólított fel.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
vastagbor.atlatszo.hu/2016/10/04/semjen-szerint-semmiseg-a-kvotakampanyra-koltott-15-milliard/
Ezeknek semmi a 15 milliárd ...
Ha annyira semmi nyúljatok a zsebetekbe és fizessétek vissza
az egészségügyben éppen jó helye lenne !
quadrocopter
Talán erről az idióta orbáni őrületről is kellene egy népszavazás! Súlyát tekintve elvárható lenne.
nyanya001
vastagbor.atlatszo.hu/2016/10/04/semjen-szerint-semmiseg-a-kvotakampanyra-koltott-15-milliard/
Ezeknek semmi a 15 milliárd ...
Ha annyira semmi nyúljatok a zsebetekbe és fizessétek vissza
az egészségügyben éppen jó helye lenne !
Nessy
Könyörgöm, eddig hatszor módosították az általuk "gránitszilárdságúra" megirt alaptörvényt, anélkül, hogy bárkinek a véleménye érdekelte volna őket! Most mitől lettek ilyen fenemód kiváncsiak a zemberek véleményére, amit természetesen kutyába sem vesznek?
JAJMÁR
@Nessy: talàn mert Brüsszelben megszavazta a kvótàkat,,itthon nekiment. Be kellett mutatni., hogy a "magyarok" - mindig t.sz 3.személyben beszél rólunk - várjak el tőle. Sokba került és el is bukott. A saját törvényeik szerinti sajàt kezdeményezésű népszavazásuk. Ezt nehéz lenyelni. Legjobb védekezés a tàmadàs... alaptörvényt lehet huzigàlni. Plusz nyakonönt 3millió, különböző felfogàsú embert ezzel a maszlaggal,hogy pártok fölötti... és egybegyúrja őket.

Túljátssza ezt is! De nincs ellenzék,pedig már... régen
-függönx
kukac50
A szikla szilárdságú törvény ilyen szar? már hatszor írták át!
Olyanra kellene bízni aki normális és ért is hozzá nem a csalásra lopásra hoz törvényeket!
Ne nyúljon törvényekhez, hanem tartsa be azokat ahogy van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.