Mint írtuk, Rogán Antalék a hétvégén helikopterrel és luxusautókkal mentek Szabó Zsófi esküvőjére. Az eset nem maradhatott dal nélkül. A Hupikék Törpikék mindjárt két szerzeménnyel is előállt. Mint írják „Toncsy a hétvégén beröffentette a helikopter propellerét, ám végül mégis csak szopórollerrel érkezett meg a népszavazásra. Ezen Okoskáék meg sem lepődtek, de Dulifuli annyira felszívta magát azon, hogy Nótata helyett a Bulibárót hívták meg szabózsófiék esküvőjére, és helyette ő haknizhatott az égből leereszkedő Toncsynak és Cylee-nek, hogy tollat ragadott, és megírta a "Nézz, nézz az ég felé feat. Rogaan Toncsy" című slágert, míg Aprajafalva többi lakója egy "Szállj el, Kisrogán" című megamixszel kedveskednek a nagyérdeműnek.” Íme, a dalok:

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Csak arra lennék kíváncsi, honnan van egy kis semmi celebkének ennyi pénze, ki financccírozta ezt a nagy felhajtást, hogy még heliccoppterre is tellett???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.