Kuruzslás vádjával megkezdődött a Mosonmagyaróvári Járásbíróságon szerdán annak a férfinak a büntetőpere, aki öt éven keresztül állatorvosi végzettséggel kezelt különböző stádiumú daganatos betegeket – közölte a Győri Törvényszék szóvivője az MTI-vel.

Máté Kinga elmondta, hogy a vádirat szerint D. T. az állatorvosi diplomája alapján viselt doktori címét felhasználva azt a látszatot keltette, hogy humán orvosi végzettséggel rendelkezik, magát rákkutatónak és professzornak titulálta, amivel megtévesztette az embereket.

A vádlott 2010 és 2015 között – mint a Nemzetközi Rák Információs és Prevenciós Központ Kiemelten Közhasznú Alapítvány képviselője – egy otthonában kialakított irodában és a fővárosban hetente két-két alkalommal fogadott különböző stádiumú daganatos betegeket. Őket életmód-, étkezési és folyadékbeviteli tanácsokkal látta el, és egy termék fogyasztását, valamint nagyon magas dózisú C-vitamin intravénás beadását javasolta.

A betegekkel adatlapot töltetett ki, ezekből a személyes adataik mellett megismerhette a betegségük típusát, stádiumát, étkezési szokásaikat. A leadott orvosi leletek alapján meghatározta a szükséges C-vitamin mennyiségét, amit három, ápoló végzettségű nő adott be heti három-öt alkalommal az adott betegnek a lakásán.

A betegek a magas tartalmú C-vitamint az infúziós oldattal és minden tartozékával az egyik budapesti, a vádlott által ajánlott patikában szerezték be. A vádirat szerint a C-vitamin ampulla beadása – akár injekcióban, akár intravénásan – úgynevezett invazív beavatkozásnak számít, amelyet csak orvos rendelhet el, a vádlott azonban 1964-ben nem orvosi, hanem állatorvosi diplomát szerzett. Nem tagja sem a Magyar Orvosi Kamarának, sem a Magyar Állatorvosi Kamarának.

Az első tárgyalási napon a vádlott nem vallotta magát bűnösnek. Arra hivatkozott, hogy állatorvosi tanulmányait követően több helyen folytatott különböző holisztikus tanulmányokat, például Kínában és az amazóniai esőerdőben. A végzettségeket igazoló bizonyítványokat a legközelebbi tárgyalási napon, november 14-én kell majd bemutatnia.

A bíróság a legkorábban jövő tavasszal hozhat ítéletet az ügyben.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekes... Hany ember hunyt el ennek az embernek a tevekenysege miatt???

Es hany rakgyogyszert NEM tamogat a magyar kormany, mert szisztematikusan a rakbetegek ellen van???

A ferjem alattomos leukemiaban szenved, mar 14. eve... Egy rakkutato orvos kiseri a gyogyulasat a legelso pillanatatol kezdve. B12 es Vitamin C ascorBATE -tel gyogyitotta ot a kezdetek ota: mindkettobol 4-szeres nagysagu dozissal, mert ezeket nem lehet tuladagolni: vizben oldodo vitaminok, viszont vitathatatlan a hatasuk!
Ha Szentgyorgyi Albert professzor ki tudta magat gyogyitani tobbszoros dozisu C vitaminnal a rakbol, akkor masnak is sikerulhet.
Sajnos, hogy visszaelt a daganatos betegek bizalmaval, de ugy latszik, megiscsak tobbet foglalkozott veluk, mint a valodi human orvosok a jelen embertelen rendszerben.

Kulonben meg tudjatok, hogy milyen kurva nehez egy beteg tehentol megkerdezni, hogy "Picinyem, mi faj, mi a baj?"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Just look my avatar
Miért nem maradt meg az álatgyógyászatnál? Páciens van bőven!
-Vasánap is találtak 3,3 milliót!
Bringás
Azon bukott meg, hogy a betegeknek négykézláb kellett állni, mert csak így ismerte ki magát a jó doktor! :-))))))))))))))))))
dr. prédikátor
@Bringás: Látom téged is kezelt a többi fütyiszes birkával együtt!!!
Bringás
@dr. prédikátor: Jól esett a lelkednek, hogy patkánykodhattál velem?
Lelepleződnek mindig az ilyen alakok!
Igaz pati? :-)))))))))))))))))
simmering73
Hat éve dilettánsok vezetik az országot. Az eredményt látjuk. És?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.