A TASZ az oldalán számolt be arról, hogy pereskedés után megkapták az ezt bizonyító iratot.

Még 2014 szeptemberében perelték be a KEHI-t, hogy kiderüljön, ki adta az utasítást a civil szervezetek elleni vizsgálatok megindítására. 2015 februárjában a bíróság első fokon a TASZ javára döntött, és a KEHI-nek ki kell adnia az utasítást tartalmazó levelet. Azonban a dokumentum nyilvánosságra kerülésére még további másfél évet kellett várnunk. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy az intézkedést maga Orbán Viktor rendelte el a civil szervezetek ellen:

Hivatalos: Orbán személyesen rendelte el a civilek vegzálását

Az oldalukon azt írják: 2014. április 8-án élesedett az az eseménysorozat, amelyben több mint félszáz törvényesen működő hazai civil szervezetet hurcolt meg a kormányzat. Két év alatt összesen 62 civil szervezetet vont be vizsgálatába a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal. Négy alapítvány adószámát próbálta meg felfüggeszteni 15 hónapon át a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a rendőrség körülbelül 16 hónapon át nyomozott, 7 szervezetet vizsgált kiemelten egy éven keresztül a NAV, és 7 szervezetet ellenőrzött az ügyészség. Az eljárások nyomán egyetlen civil szervezetet sem marasztaltak el, és legalább egy esetben bíróság is kimondta, hogy az eljárás indokolatlan és törvénytelen volt.

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az előttem szólóknak, mindenkinek, MOST LÁTHATÓ TELJES MÉRTÉKBEN A HAZUGOVICS SZEMÉTSÉGE, ehhez nincs mit hozzá tenni, az itt óberkodó okostojások, most kussolnak mert erre nem számítottak, de lesz még lejjebb is ahogy a disznóságai kiderülnek a hazugovicsnak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Orbán a Mészáros Lőrincre is ráküldhetné a Teket a Navot!
Ez a Magyar igazságszolgáltatás szégyene is egyben!
A civileket vizsgálják a Tek lerohanja, de a Fideszeseket meg nem vizsgálják,még arra is képtelenek voltak 2 év alatt,hogy kiderítsék, hogy kiket tiltottak ki még Vida Ildikó mellett,kíváncsi lennék annak a 7 személynek a nevére is.
koszpeko
@nezelodo: 13.26 " Lehet, hogy az ítéletet is megírta a dakota"

www.youtube.com/watch?v=BHrwveyy4II :D
kiscsillag66
@anka: Ez nagyon jó! Tényleg az, egy nagy G!!!
Borsodi
@kukac50: Akkor saját magára küldené,mert Mészárost Orbán teremtette
nezelodo
Merne e amolyan cigányosan esküdözni arra valamelyik nyalonc, hogy a Népszabadság ügyben nincs benne csak az ő keze? (A cigány az anyja életére esküszik, nem a sajátjára, a leggyakrabban az "itt halljak meg" strófa megy. Nagy hangon meg egyik tiltakozó sem nyilvánul meg egyénileg, mert nem vágynak egy W.T. féle egzotikus tablettára a rendőrautóban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.