A külgazdasági és külügyminiszter lapunknak adott interjújában azt állította, hogy Orbán Viktor miniszterelnök februárban az Európai Tanácsban nem szavazta meg a felszólítást a menekültek mielőbbi áthelyezéséről, vagyis közvetve a kötelező menekültkvótáról. A testület most levélben cáfolt.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Aki Én: - a fanok/nyaloncok ide nem írnak..., mert csak ugyan azt a lemezt nyomják ezerrel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@verőce21: Segítek, ezt történt október 8-án (és előtte pár nappal) :

A lapnál dolgozók hónapok óta tudták, hogy október elején a Mediaworks Futó utcai irodaházából visszaköltöznek a Bécsi úti székházba. Elfogadták a „költséghatékony” megoldást, hogy a médiatulajdonos több mint négyszáz dolgozóját, napilapjai és magazinjai szerkesztőségét egy helyre költözteti. Az átköltözés logisztikai feladatai pontos menetrend szerint zajlottak, mindenki bepakolta a holmiját, felcímkézték a székeket és a számítógépeket. Elkészült az ülésrend, és megkapták a parkolóhelyek kiosztását is. A dolgozóknak azt mondták, vasárnap délután mindenki menjen be a Bécsi úti székházba, ellenőrizze, hogy megvannak-e a dolgai, működik-e a számítógépe, hozzáfér-e a szerkesztőségi rendszerhez, hogy hétfőtől rendben folytatódjék a munka. A cég vezetése kis ünnepséget is ígért vasárnapra, amire már a pizzarendelést is intézték.

Ehelyett szombaton az újságírók otthonába egyenként futárok kézbesítették a Mediaworks levelét, amely ugyan nem a kirúgásukról szólt, hanem a munkavégzés alóli felmentésükről. - így a mai napig bizonytalanságban tartják őket. Vasárnap, amikor mentek volna az új székházba kipakolni, és pizzával ünnepelni, nem engedték be őket a munkahelyükre, a bedobozoltatott holmijaikat is csak napok múlva kapták meg, Azonnal megszűntek a hozzáférések a szerkesztőségi levelezéshez, s megszűnt a lapnak és archívumának az internetes elérhetősége.

Tehát se új székház, se ünnepség, se új koncepció, semmi, péntekről szombatra virradóra egy oltári nagy pofáncsapása a dolgozónak. Megértem, hogy ennek örülsz, mert ez várható tőled. Már mondtam, neked is kívánom, hogy egyszer így szűnjön meg a munkahelyed.
verőce21
@nemkati: (21:23) Nahááát? :)
(Csak nem ott dolgozol, hogy az 1-es villamossal jársz?)
nyanya001
Van az a pénz
magyarnarancs.hu/belpol/rejtelyes-arab-befekteto-vette-meg-az-orban-viktor-hazaval-szemkozti-villat-101248
Csalás, pénzmosás, vesztegetés, fegyverkereskedelem, terrorizmus támogatása, nukleáris technológiával való kereskedés, valamint prostitúció és illegális bevándorlás elősegítése – az amerikai szenátus vizsgálóbizottságának 1992-es jelentése szerint többek között ezeket a bűncselekményeket követte el a Bank of Credit and Commerce International (BCCI).

Ennek a banknak volt az egyik vezetője és egyben leghíresebb strómanja Ghaith Pharaon. A holnap az újságosokhoz kerülő Magyar Narancsban az ő életútját rajzoljuk meg a szaúdi királyi udvartól az amerikai tivornyákon át a seregélyesi szüreti bálig.

Isteni szerencse, hogy az illetékesek megvizsgálják, kit engednek be az országba...
verőce21
@nemkati: (07:22) Ha nem, akkor máshol, csak azért gondoltam, mert olyan pontos információid vannak a Bécsi úti székházzal kapcsolatban.
De látod, azóta átírták ennek a cikknek a címét is, csak meg kellett jegyeznem...:)

(Az viszont rosszindulatú feltételezés, hogy én örülnék bárki munkahelye elvesztésének.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.