A MoMa elnöke nem sokat finomkodott, egyszerűen barbárok bérencnek hívta a miniszterelnököt, aki szerinte fél.

Barbárok bérence

Nemes egyszerűséggel így nevezhető a magyar miniszterelnök, aki annak az Oroszországnak az első számú csatlósa, amelyik Szíriában – immár bizonyítottan – kórházakat, lakóházakat, segélyszállító konvojokat bombáz rendszeresen. Annak az Oroszországnak, amelyik hónapokig hitegette az amerikai külügyminisztert, hogy hajlandó megállapodni a tűzszünetről. A tűzszünet életbelépése utáni napon a szíriai kormány és az orosz légierő kétszáz bevetést hajtott végre csak Aleppo városa ellen. Eredmény: csaknem ezer halott. Nők, gyerekek, öregek. Nem terroristák, még csak nem is katonák.

Barbár cselekedeteket hajt végre Oroszország. Ezt mondta az amerikai ENSZ-nagykövet, ezt volt kénytelen kimondani az ENSZ főtitkára.

Magyarországon az érvénytelen népszavazás után a diadalittas, de józan ítélőképességét minden jel szerint már elvesztő kormányfő a vereség estéjén vigyorogva belehazudta a képünkbe a győzelmet. Először azt képzeltük, hogy csak ideges felindultságában mond kócos és illetlen mondatokat. Azóta még rátett egy lapáttal. Kijelentette, hogy a magyarok 98 százaléka nemmel szavazott.

Ezek szerint a magyarok 60%-a, aki nem ment el szavazni, nem magyar.

Antall József fájdalmasan szép kijelentését, miszerint lélekben 15 millió magyar miniszterelnöke kívánt lenni, immár nyugodtan elfelejthetjük. Olyan kormányfőnk van, aki mindössze 3,2 millió ember miniszterelnöke akar lenni.

A népszavazás előtt Orbán kijelentette, hogy azért nem szabad befogadni idegeneket, mert számukra idegenek az európai értékek.

Nos, van egy olyan miniszterelnökünk, aki számára idegenek nemcsak az európai értékek, hanem a magyar értékek – türelem, megértés, támogatás, szolidaritás – is.

Nem fogadjuk be őt, hiszen gyűlölettel kirekesztett minket, az állampolgárok hatvan százalékát.

2018-ban véget vetünk a korrupt és hazug önkényuralomnak.

Barbárok bérence, tudjuk, hogy félsz. Nem sok van már hátra.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jó beszéd és igaz beszéd. Egy mértéket és korlátait vesztett elmeháborodott uralkodik a magyarságon, csicska sáskahaddal, a magyarság nyakán, luxusban vegetálva, áthazudva az Univerzumot is!
Nulla ember! Ember?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Orbán fél,de a Többi Fideszes meg Orbántól fél,nem merik a valós helyzetet megmondani Neki,képtelenek képviselni a Népet , a dolgozókat a vállalkozókat a 30 ezer forintból élőkért sem emelt még hangot egy Fideszes sem.!
farkas
@kukac50: Ez kapitalizmus. A hatalmon lévőket nem érdeklik a szegények sohasem... Gyurcsit és Bajnait érdekelte?
vukkocska
A nagyon erős miniszterelnök Tóth Bertalan és Harangozó Tamás beszéde után összeomlott. Persze, Harangozó Tamás beszéde után nem is csodálom. Ki is ment az ülésteremből, s hogy mi történt. amikor azt elhagyta, arról mélyen hallgat a fáma. Azt kérdezte Harangozó Tamás: "hogy s mint van miniszterelnök úr?" És utána, ami a csövön kijött, kapott hideget-meleget. Ezt már nem bírta. Orbán Viktor olyan gránitkemény, mint az alaptörvénye. Az csak a látszat.
kukac50
@farkas: Nem érdekelte Őket a szegények sorsa,de Orbán a szegényektől vonja el a legtöbbet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.