Meglepő és mulatságos? Kicsit sem az. Miközben Orbán Viktortól Semjén Zsoltig a kormánypártok prominensei azzal verdesik a horpadt mellüket négy napja, hogy az éppen magunk mögött hagyott sorsdöntő népszavazás bizonyítja, mekkora virágzó demokrácia is Magyarország, nemzeti választásiék - ez Ilonka n

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Az emberek azt gondolhatták, hogy arról döntenek, jöhetnek-e a migránsok Magyarországra. Pedig – mint a kérdésből is kiderült csak el kellett volna olvasni – az Országgyűlés hozzájárulásával ez attól teljesen függetlenül lehetséges, hogy igennel, vagy nemmel szavaztak. Vagyis az emberek azt gondolták, hogy a muszlim hordákról szavaztak, miközben konkrétan arról szavaztak, amiről Orbán Viktor akarta."

És természetesen számtalan kommentelő hazaárulózza aki nem ment el szavazni erre a baromságra, mert a csekélyértelmű hazafi meg van győződve róla, hogy ő a hordáról szavazott.
bakegya
Ennek a beetetéses rettegő bulinak a lényege az "az országgyűlés hagyja jóvá: minden magyart csakkk is orbán vicctor csinálhasson föl és még csakkk véletlenül se egyetlen rossz arab.
Mert ugye ő már csakkk TUGGYA -a tiborc és rühellke üzlettársai Jó arabok,a migrik meg terroristák-reszkessetek ...féljetek,addig vagyok én és a lopós családom biztonságban!D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.