A Teréz körúti robbantással összefüggésben csütörtökig 591 bejelentés érkezett és 34 felvételt töltöttek fel a Belügyminisztérium által létrehozott internetes oldalra a felderítő munkát segítendő – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata.

A rendőrség honlapján megjelent tájékoztatás szerint tovább folyik a hajsza a Teréz körúti robbantó után. A Központi Nyomozó Főügyészség és a rendőrség folyamatosan gyűjti és értékeli az adatokat a szeptember 24-én történt bűncselekménnyel kapcsolatban. Az intenzív munka az általános közbiztonsági helyzetre is kihat – írták.

A közlemény szerint a nyomozati cselekmények, a rendőri jelenlét során több más bűnöző is rendőrkézre került. A robbantás napja óta, október 5-én éjfélig a rendőrség 1874 embert fogott el, közülük 492-őt érvényben lévő körözés alapján. 1045 embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten, további 1066 embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt állítottak elő – közölte a kommunikációs szolgálat.

A rendőrség hétfőn azt közölte, hogy addig 430 bejelentés érkezett a robbantással kapcsolatban az ingyenesen hívható zöld számra, továbbá az elkövető felkutatása érdekében létrehozott oldalra 30 kép- és videofelvételt töltöttek fel.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
A TEK és a magyar titkos szolgálat olyan hatékonyan védi Európát, hogy kétszázezer SIM kártyát adtak el egy hajléktalan nevére. Tudtuk meg a belgáktól.
Hja kérem ha a magyar szervek fő feladata a G. hatalmának biztosítása akkor minden megtörténhet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
egy rendőrségi szakértő állítja, hogy ez sportot űz ebből...látszik a mozgásán, hogy mindent eltervezett.
Szerintem a rendőrök nem hibáztathatók, hanem azok, akik nem ajánlottak fel ötven milliót a nyomravezetőnek!

csak szólok, hogy az ötvenmilliós jutalom töredéke az eddig ráfordított költségnek...

ha bejelentenék ezt az összeget, másnap már az alvilág dolgozna az ügyön(eredményesen)

szerintem
egyvandor
A TEK és a magyar titkos szolgálat olyan hatékonyan védi Európát, hogy kétszázezer SIM kártyát adtak el egy hajléktalan nevére. Tudtuk meg a belgáktól.
Hja kérem ha a magyar szervek fő feladata a G. hatalmának biztosítása akkor minden megtörténhet.
quadrocopter
Amelyik ügyben belefeszülnek a pintérek, azokban "Ráhel-telefon" eredmény lesz. A változatosság kedvéért, ebben az ügyben most vélhetően a Közlekedési Főosztály, vagy az Autópálya Rendőrség nyomoz, ahogy mobillopásban a az életvédelmisek!
wagabund
eddig mennyibe került a nyomozás? úgy tokkal-vonóval?...azt gyanítom qurvasokba...
human
A TEK le van foglalva a néptől rettegő Orbán védelmével. Ennyi.
solidedge
A rendőrség továbbá kijelentette, hogy sokat lendítene a nyomozáson ha valaki bevinné az elkövetőt hozzájuk.
Peller Anikó
@wagabund: ebben azért én nem volnék annyira biztos. Az lehet, hogy elszámoltak annyit de néhány közlemény megjelentetése talán nem kerül annyiba, amennyibe.

Mert szerinted annyira rá vannak feküdve a hajszálra akarommondani hajszára? Úgy tűnik most tanulják a hajszát a közlekedésiek, ugye @heli :)
kkalman
Keményen dolgoznak a fiúk, hogy az életben ne derüljön ki, hogy megrendelt robbantás történt. Ja, hogy rendőröket ért támadás, és nem az ügyészség nyomoz, ahogy az jobb helyeken szokás? Hát ha egyszer nem érnek rá!!!
eugen4402
Csin Shi Huang-ti agyagkatonáit is be kellene vonni a nyomozásba, egy hét alatt elkapnának valakit, aki magára vállalná az ügyet, és elvinné a balhét...
quadrocopter
Már 3. éve nem tudjuk, ki volt a Lehel úti robbantó és azt sem, hogy pár belügyi fejes, milyen alapon meri felvenni a tekintélyes összegű fizetését!
human
@eugen4402: Mint Nancy gyilkosa? Az a gyilkos is meglett, aztán elment és eltűnt.
human
@quadrocopter: Már ponyva szöveg, de szerencsésebb országokban rég lemondott volna egy vezető azért, hogy nem vették észre, hogy egy ember vásárolt 200 ezer sim kártyát, miközben folytan arról beszélnek, hogy mekkora a terrorfenyegetés. Ha nem lesz meg a robbantó, vajon le fog mondani bárki is? Nem. Lemondani a gyengeség jele a fideszesek szerint és nem a felelősségvállalás része.
Peller Anikó
@human: még szerencse, hogy már az autó javítás és motoralkatrész-kereskedés, plasztikai sebészet, diszkó, ruhatisztító, testedzés szolgáltatások is a minden létező kisbolt mellett be vannak kötve az apekhoz, de lehet, hogy rendesen befizették az adót a simek után és így nem tűnt fel a nagyobb arányú szim-szim vásárlás, nem kaptak szimatot. Belgiumból kellett szólni nekik, hogy szimatoljanak egy kicsit jobban.
eugen4402
@human: Valahogy úgy. Hiába van meg az elkövető neve, ha minden kínai egyforma, ujjlenyomat és DNS-minta nélkül akármelyik terrorista lehet. Vagy azzal együtt is robbanthat (kedvtelésből), és élvezi az üldözők nyomorát...
Beteg emberek mindenhol vannak.
quadrocopter
@human: Illiuberáliában nem szokás bukta esetén lemondani, ebből a szempontból még a XIX.sz. főúri vezetői is tiszteségesebbek voltak, mint ez a horda.
anka
A DNS minta elveszett az MTK pálya kijelző tesztelésénél...
img7.dreamies.de/img/482/b/8a1geotkfq9.jpg
- magyarul..., ezt meg szívták..., vagy minket szívatnak? :D
anka
@eugen4402: - jaaaaaaa a felső hsz-t neked szántam!
wagabund
@Peller Anikó: 22.11...

nekem tökmindegy, csak reszelgetem a körmöm...
...de reszelgetés közben azon tűnődöm, hogy fogják megmagyarázni hónapok múéva, hogy még a nyomát sem találják, amit bottal üthetnének?

Figyeld meg, néhány habzószájú nemsokára megkérdezi, hogy egyáltalán dolgoznak-e a zügyön? ez a kérdés qurvára nem hiányzik a kormánypártnak(sem)...
úgyhogy van ott kőccség rendesen...ráadásul egyre kínosabb bejelenteni, hogy mennyi...

szóval az a tíz milla egyre kisebbnek tűnik...lassan szabadszemmel nem is látható a kiadásokhoz képest...a tettes meg valahol röhög.

szerintem.
Peller Anikó
Na jó, hát a nyomok eltüntetése sem olcsó.
papa.49
Hát persze ,,hajszolják, csak közben vigyáznak, nehogy véletlenül még elfogják,, a beépített elkövetőt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.