Egy arab tulajdonú GSM boltban vásárolhatott magyar SIM kártyákat az ISIS-es Salah Abdeslam és csapata. Hihetetlenül inkompetens a magyar titkosszolgálat és a TEK, ha igaz a Népszabadság ma délután híre a belga ISIS-es terrorista, Salah Abdeslam mobiltelefonjáról. Arról írnak, hogy a magyar hatóságoknak fogalma sem volt róla

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Közben rambóznak a metróban. Szemtől szembe egy isis terrorista bevizeltetné az egész gittegyletet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
A TEK a vilagon semmire nem jo, csak arra, hogy a Mariska neni, Pista bacsi beszarjon toluk, ha meglatjak oket... Viszont csak egy hanggranatot kene a hatuk mogott felrobbantani, es az osszes beszarna ugy, ahogy es ott, ahol van...:o)))
human
@karma1: Miért nem nyugtat meg téged, hogy a kormány szóvivők megmondták, mindenkit ellenőriznek? Ok, van egy orosz adócsaló, aki vásárolt erkölcsi bizonyítvánnyal telepedett le nálunk. De amúgy ellenőrizték. Ok, persze a kormány is bevallotta, hogy nem nézik, honnan vannak millióik a letelepedőknek. De nyugodjon meg mindenki majdnem minden mást ellenőriznek.
karma1
@human: Efelol nem voltak ketsegeim... Sztem az osszes ostermelo nenike mogott a piacon all egy tokos TEK-es, nehogy a nenike pult alol friss uzzit is aruljon...A metro ablakat sikerult bebaszniuk a Stadionnal, meg elhelyezni a muvertol patakzo babukat szanaszejjel, de masra meg tevedesbol sem jok...
Tudod, nekem mindig van egy ingerem arra, hogy ahogy igy szetterpesztett labbal - inogva - allnak, odamenni, es megbokni oket, - mekkorat zuhannanak pofara???
kkalman
Magyarország megvédi, megvédte Európát! Kiktől? Mitől?
Könyörgöm! Védje már meg valaki Európát, és benne Magyarországot a magyar kormánytól!
human
@kkalman: Segíts magadon és Isten is megsegít. A jelenlegi helyzetre lefordítva. Ha a világ azt látja, hogy nincsenek tízezres tüntetések Magyarországon, akkor az azt jelenti, hogy nincs nagy baj.
human
@kkalman: Ahogy Orbán mondta. A magyar hátán akár fát is lehet vágni. És ő meg is teszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.