Megkezdődött az ORÖ képviselőinek és családtagjainak tömeges kihallgatása a NAV-nál szerda reggel – tudta meg a RomNet. A képviselőket hat fős csoportokban hallgatja meg a bűnüldöző szerv. A RomNet birtokába került idézés szerint a NAV arra kérte a tanúként beidézett képviselőket, hogy a 2014. április 1. és 2015. július 31. közötti időszakra terjedő megbízási vagy munkaviszonyával kapcsolatos minden iratot, szerződést, vagy a bizonyítással kapcsolatos feljegyzéseit, tárgyait vigye magával. A folytatólagos tanúkihallgatás legalább 2 órát vesz majd igénybe – jelezte idézésében a NAV.

Forrás: romnet.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hát ha a Tálai féle NAV egyszer vizsgálódik, akkor ott ki lesznek vizsgálva a dolgok, az bittos. A korrupciót meg főként ki szokták szagolni, arról híresek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
Ez a kézi irányítással működtetett,NAV semmit nem fog kinyomozni,még ha akarna sem,nem engedik nekik,szerintem elég magas szinten is benne vannak nyakig a szarban,annyira korrupt az egész díszes politikus csőcselék,fogják egymás kezét,nehogy kiboruljon a bili,mert akkor nagy lesz a baj! bár már ott tartanánk.
Béla333
Hát csak sikerült az egyébként politikától ugye semleges (hahaha??!!) NAV-nak a kihallgatásokat áttenni a népszavazás utáni időpontra.
Ugyanis eredetileg előtte lett volna, de hogy néz ki a népszavazás előtt, a sok Fideszes kihallgatása:

"Az Atv.hu több forrásból megerősített információja szerint mintegy 150-200 embert idézett be a NAV szeptember végére."
index.hu/belfold/2016/09/19/nav_oro_farkas_florian/

Megcsúsztak egy kicsit...
telegdilaci
@nyanya001: Én nagyon is értem,a fideszesek csinálták,elfogyott Viktoréknak a türelme gyorsabban hatalomra akart kerülni mint normális esetben tehette volna,ezért akart egy kis puccsot,és sikerült jó kis zavargást kelteni,és kitudja mennyi kárt okoztak a kövekkel fel fegyverzett,békés tüntetők! szét verték a TV-székházat,randalíroztak,kocsikat kukákat borogattak,gyújtogattak.
human
@telegdilaci: Az a baj, ha megfigyeled a kommunikációját a kormánynak elkezdték elfogadtatni az emberekkel az államosított korrupciót, szeretőtartást, luxusutazgatást. A céljuk már nem a bujkálás, titkolózás, hanem az, hogy minden mocskuk elfogadott legyen a közvélemény számára.
eszegfu
Én bizakodó vagyok! Csak az a baj, hogy az ÖRO iratai 2014.dec.31-ig bezárólag vannak a Nav birtokában, a többi nem "fellelhető"?! Én emlékszem még olyanra, amikor egy egyszerü roma ember nevére utiköltségtérités cimén kiirtak 500 eFt-ot és amikor ellentmondtak, akkor Farkas Flórián azt mondta, hogy "tizedest" tévesztettek az emberek, mert az csak 500 Ft volt. Remélem nemcsak a képviselőket, hanem a papirokon megtalált embereket is kihallgatják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.