Navracsics Tibor azt mondta, Brüsszel eddig sem üzent vissza, és nem is fog bosszút állni a kvótanépszavazásért, aminek ráadásul hatása sem lesz az uniós jogra – olvasható a hvg.hu-n.

Navracsics Tibor uniós biztos szerint az Európai Bizottság (EB) Magyarország belügyének tekinti a kvótareferendumot, ezért nincs is álláspontja az ügyben.

A Népszabadság interjújában elmondta arra, miszerint a magyar kormány a bosszúállás jelét látja abban, hogy készül egy jelentés az uniós pénzek magyarországi elosztásának pályázati mechanizmusáról, amelynek nyomán el is zárhatják a brüsszeli forrásokat, Navracsics Tibor azt mondta, ez egy régóta folytatódó konzultáció a magyar kormány és az EB között.

Azt is lemondta, Magyarországon kívül több ország is vitatja a kvótarendszert, ezért nem tudja mi lesz annak a sorsa. Hozzátette: a népszavazásnak nem lesz hatása a közösségi jogra, mert a kérdés nem is arra, hanem egy belső döntéshozatali eljárásrendre irányult.

Navracsics Tibor megerősítette, eddig sem volt csoportos betelepítés, eddig is a tagállamok döntöttek, ellenükre nem lehetett betelepíteni migránsokat a területükre.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Navrapöcs...először is el kéne onnan takarodnod iszonyat gyorsan...pár napja még verted itt a melled, hogy nem el szavaztál ami kurvára szembemegy azzal, hogy függetlennek kéne maradnod és nem elsősorban az Eu érdekeit nézni nem a fideszét. Gondolom mikor ez a tény eljutott a kis agyacskádig (végül is csak 5 napig tartott) akkor gondoltad azt, hogy félelmedben jól beleállsz a fideszbe nehogy kivágjanak a jó kis pozidból mint azt a bizonyos macskát. A legjobb az lenne, ha megofgadnád a párttársad tanácsát és felkötnéd magad...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Navracsics is bort iszik és vizet prédikál. Ha a fentiekről meg van győződve, akkor miért vett részt a népszavazáson és miért szavazott nem-el?? Ráadásuk uniós biztosként ezt meg sem tehette volna. Megérdemelné, hogy lapátra tegyék!!!
cikicakk55
@eugen4402: Teljesen egyet értek veled.Sajnos az ellenzék egy nagy szart sem ér.Felaprózták magukat.Több kis pártra szakadtak és bár mind a Fidesz ellen akar menni,azért egymást is basz...-ják rendesen. Így aztán a nem Fidesz hívők is darabokra hullanak.Ezért is vezető párt a Fidesz,mert a hívők egységben vannak,még az ellenéz sok kis apró darabban.Ha össze fognának,akkor lenne egy erős ellenzék és gyerekjáték lenne leváltani a Fideszt. Mondom ezt úgy,hogy én is elmentem szavazni és "NEM" ez szavaztam.Nem azért,mert Fidesz nyalonc vagyok,hanem mert bízom benne,hogy valamit csak ért a sok" NEM szavazat.Tudom,hogy semmit nem ért,de akkor én így láttam jónak és nem bántam meg.A gyerekeimre és az unokáimra gondoltam.
eugen4402
@cikicakk55: Köszönöm a támogatásodat, bár - amint látod - nem lettem túl népszerű az extrém véleményemmel, annál jobban esik az egyetértésed...
Tudod, attól félek, valami oka volt annak, hogy Magyarország mindig "valakik" fennhatósága alatt állt. Mégpedig az, hogy ameddig két magyar egy helyszínen tartózkodik, addig ellenséget lát a másikban. A "magyar" - kifejezés a ""viszálykodás" szinonimája... Ez az ezeréves magyar átok!
gulyasgyula
@cikicakk55: ...A jelenlegi ellenzékes politikai garnitura már elvesztette hitelességét ..Ki kellene tiltani őket a parlamentből és elvenni a fizetésüket ..Élősködő paraziták ..Mielőtt valaki fideszesnek nevezne ..Közlöm azért kellene őket elzavarni mert képtelenek Orbánt a fideszt megfékezni ..Hogyan ??Utánozzák Orbánt ..Vigyék az embereket az utcára kordont bontani ..Ha gyávák tünjenek el a közéletből ..
cikicakk55
@eugen4402: Ne foglalkozz más mit gondol a véleményedről.Neked ez a véleményed és hidd el sokan vagyunk akik egyet értünk veled.Engem is bánt,hogy a magyar nép nem csak a külső orszá embereit tartja ellenségnek,de néha saját szomszédját is. Látható ez a hozzászólásokba, Természetesen akinek nem inge,ne vegye magára,de egy témánál kb az 5-6. hozzászólás körül előkerül az anyázás, a köcsögözés, az orbánc bérencezés,vagy gyurcsótányozás.Én a szavazások előtt kaptam meg nem is egyszer,hogy orbán seggnyalója vagyok,pedig a gengszter váltás óta eltelt 27 évben így még nem vetettem meg miniszterelnököt és pártot sem,mint Orbán és a Fidesz.A NEM szavazatot nem Orbán kedvéért jelöltem be,hanem bíztam benne,hogy valamit talán majd nyom a latban,hogy nem kérünk a migrikből.Velük is inkább a vallási fanatizmusuk miatt vagyok ellenséges. Semmi bajom,ha Kínaiak jönnek be,ha Románok, a Horvátok, ha Németek.Lényeg,hogy a felfogásuk az értékrendjük olyan legyen mint ami Európára jellemző.
eugen4402
@cikicakk55: Tudod, én sportot űzök a megértésből, a tőrőképesség szobrát rólam fogják megmintázni...:-)))
Van egy halvány gyanúm: ez a fórumosdi-játék azért ilyen, amilyen, mert a drága aranyos "keményen dolgozó magyaremberek" itt adják ki magukból a napi harcaikban felgyülemlett indulataikat, itt könnyebbülnek meg egy kicsit. "Akar beszélni róla...?" Biztonsági szelep-funkció. Nehogy a nyomás hatására váratlanul robbanjon a tartály... De megengedem, lehet, hogy rosszul gondolom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.