A Jobbik elnöke szerint a "valódi nemzeti konzultáció" első, társadalmi konzultációs szakaszának végén elmondhatják, jól választották ki a témákat, az egészségügyet, az oktatást és a korrupciót.

Vona Gábor Gyöngyösön a konzultáció első szakaszát záró pénteki gyöngyösi lakossági fóruma előtt sajtótájékoztatón azt is közölte: jövő héttől megkezdik a kérdőívek kiküldését mindhárom témakörben.

Kijelentette: a Jobbik ma Magyarország legerősebb ellenzéki pártja, a Fidesz legerősebb kihívója, és reményeik szerint 2018-ban le is váltják a kormányt.

Így mindenki, aki visszaküldi a kérdőíveket, a leendő kormányprogram megírásában vesz részt; a válaszokat november 30-ig lehet visszaküldeni – tette hozzá.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Remélem éghető anyagból lesz, a kandallóban jól elég!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Látszik hogy a hazugovics seggében találta meg a helyét a kondás, már az emlékezete is idomul a hazugovicshoz!!!
Másnap már nem emlékszik mit mondott tegnap, szópárbaj, majd nagy összeborulás négyszemközt, pippantással egybe kötve!!!
Ez is csak egy lúzer, nem egyéb!!!
solidedge
A Fidesz után a Jobbik is felbátorodott, felméri támogatottságát.
bakegya
Ó de cuki, megindult az őszi násztánc-amikor a nagyfarok jobbmál-jobb horgokkal bemos nekünk egyet,akkor feltámad a kisfarok és megsimiz minket bal horoggal! Telerakatják újabb levélszeméttel a kukáinkat-EZZEL A KÉT FAROKKAL ÍGY LEVELEZGETHETNEK ÉLETÜK VÉGÉIG, MÉG AZ UNOKÁINK IS.Orbán focializmusát tolja rendesen ez a vona is, de csakkk öngólokkal tovább -tovább,egészen Brüsszelig ,meg vissza!!!
justhpeter
Azért 2018 előtt még keresse fel orvosát és gyógyszerészét, szüksége van rá. Arról nem beszélve, hogy a népnek már elege van egy idióta miniszterelnökből, nem akar ugyanabból az alomból még egyet.
namihami
Hadd jöjjön. Van ott még hely, ahová a Fidesz szórólapjai is mentek. Összenő ami összetartozik.
karma1
Nem keszulok, ha a lopos futyiszesek nem talaltak meg a szavazos baromsagukkal, akkor a lepkefing jobbik meg ugy se...
Nem is tudtam, ennyi penze van ennek a kis partocskanak? Vagy tan kapnak egy kis eloleget, ha a futyisznek nyalnak 2018-ban?

Vagy old meg, vagy vedd meg...Megolni mar nem tudja oket orban, ahhoz tul nagyok, hat megprobalja oket korrumpalni. fog az menni, ahogy elnezem oket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.