A "kommunizmus újsütetű kísértete" járja be a Pesterzsébetet, "csak a mostani elvtársak nem Moszkvával, hanem Brüsszellel kacsintanak össze" – mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szombati, budapesti sajtótájékoztatóján.

A XX. kerületben, a pesterzsébeti polgármesteri hivatal épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján a politikus azt mondta: a baloldali pártok támadást indítottak a fideszes alpolgármester, Juhász Lajosné ellen, amiért a népszavazáson való részvételre buzdította a választókat.

Németh Szilárd arra kérte az MSZP-ből kilépett Szabados Ákos polgármestert, álljon ki Juhász Lajosné mellett, és bizonyítsa, hogy "megszabadult a brüsszeli politikát Pesterzsébeten is magas szintre emelő baloldali politikai nyomástól".

Megjegyezte azt is: a kerületben cenzúra van, mert az 1956-ban halálra ítélt Wittner Mária gondolatait nem engedték változtatás nélkül közölni az önkormányzati lapban.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Rizsa szilárd!!!Az anyád retkes 3,14 csája járja be !! az , te nagyon marha!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Más helyen korábban azt írtam, hogy ideje a rendszerváltásnak. Most annyiban javítanám, hogy előtte hozzák nyilvánosságra az összes ügynökaktát. Annak is régen itt az ideje. Hátha kiderülne ki volt kommunista spicli.
Pálinkafőző Rézüst
@justhpeter: ideje lenne újraindítani a Szabad Európa Rádiót! (SZER)
yazo64
A ti szemeitek kacsint össze Moszkvával... úgy pillogtok mint a szemafor...
Borsodi
Most mindenki kommunista aki nem fideszes.Ha kizárnak az EU ból egyből szaladnak Putyinhoz és vernék a mellüket,hogy ők az igazi komcsik,sok minden kiderülne.amit most tagadnak.
solidedge
A Fidesz vesszőparipája, hogy aki támadja a rendszerüket az csak baloldali lehet. Arra nem gondolnak, hogy több millió normális ember is van, aki zsigerből utálja mindkét oldalon lévő pártokat (bőven rászolgáltak). A politika nagyon mélyre csúszott és sajnos magával ragadt sok hiszékeny embert. Lelkük rajta.
Madácsi Pali
A FIDESZ egyre több fasiszta tulajdonságot mutat. Végre ki kellene róla mondani, hogy szélső jobb oldali újfasiszta párt! A viselje a diktátoruk ennek minden következményét! Remélem már nem védi tovább az Európai Néppártok frakciója sem! Ép eszü enber vele már nem érthet egyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.