Hétfőre nagyon erős riportja lett volna a Népszabadságnak Rogán Antalról – állította a lap főszerkesztő-helyettese a 24.hu-nak.

Pető Péter a 24.hu-nak azt is elárulta, hogy a következő számban nagyon erős sztorijuk lett volna Rogán Antalról, amit egyelőre úgy néz ki, nem tudnak már felgöngyölíteni.

Ami az újsággal történt, azt gyáva puccsnak tartja és elmondta, nem gondolta volna, hogy 2016-ban egy újság bezáratásához elég ellenzékinek lenni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@nyanya001: Meddig vedik ezt a guluszemut meg a macajat? Dugdostak mar Portik elol, hogy ne kelljen a birosagon szembesulnie vele, mert akkor abbol azonnal kiderult volna, hogy Portik igazat mond, aztan elsimitottak egy egyszeru V. ker.-i fidesz-iroda kiuritessel a melyen nyomott arakon eladott belvarosi ingatlanokat, szoval, mekkora kotenye van a csuti bohocnak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Úgy értelmezem,hogy nekiàlltak valamit "felgongyolíteni" de ezt most nem tudjàk folytatni. Vagy ki tufja, lehet,hogy csak blöff... nem, nem az olvasók felé.
Nem alhat arogàn édesdeden soha többé!
Kanaka
Tessék összefogni pl.a Propellerrel és megjelentetni a dolgokat. Időnként talán érdemes feladni az elveket.
Fradigege
Senki sem pótólhatatlan. Más média felületet kell használni. Pofon egyszerű.
kukac50
Hozzák nyilvánosságra több internetes oldalon majd mi hozz szólunk. Ha tudjuk hol található.
nezelodo
Na ugye megvan mi okozta a Népszabi "veszteségét"! A Luxus Tóni szoftverfejlesztői tehetségéről pedig csak a találmányáért kifizetett adóforintjaink mennyiségéből következtethetünk. Bizonyára akkor megértjük, mekkora számítástechnikai zseni! Ezt még akkor nem fedeztük fel, amikor gyerekcsíny gyanánt feltörte egykor a béna szocik szerverét.
levarosbukta
Nem értem a Népszabadság újságíróit, 10 perc alatt össze lehet dobni egy oldalt amihez nem kell a kutyától sem engedélyt kérni aztán onnan hirdetni az igét tovább. Impotens egy társaság ez is. Csak az volt a fontos hogy a kopott radírgumijukat kihozhassák az épületből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.