Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke szerint a szolgáltatóknak előtérbe kellene helyezniük a biztonságot, és fel kellett volna figyelnie arra, hogy egy magánszemély kétszázezer SIM-kártyát vásárolt.

Németh Szilárd, a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: kérdés, hogy miért nem vette észre. Mint kifejtette:

fontos a haszon, de elfogadhatatlannak tartja, hogy mindent gazdasági indokokkal lehessen magyarázni. Az emberek biztonsága ennél jóval többet ér

- szögezte le.

A Terrorelhárítási Központ szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy összesen nyolc, a párizsi és brüsszeli merénylőkhöz köthető hívószámot azonosított be, amelyek közül hatot aktiváltak annak a hajléktalan férfinak a nevére, akinek nagyszámú magyar mobiltelefon-előfizetése volt.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ebben "fontos a haszon, de elfogadhatatlannak tartja, hogy mindent gazdasági indokokkal lehessen magyarázni. " igaza van rezsi Szilárdkának, csakhogy inkább illik az általuk hangoztatott Népszabis dumára!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ebben "fontos a haszon, de elfogadhatatlannak tartja, hogy mindent gazdasági indokokkal lehessen magyarázni. " igaza van rezsi Szilárdkának, csakhogy inkább illik az általuk hangoztatott Népszabis dumára!
justhpeter
No akkor ! Hogy van a dolog a pénzért adott letelepedéssel ? Ott sem fontos a haszon ?
justhpeter
Mert biztonságról ott sem beszélhetünk. Pénze minden kémnek és minden terroristának lehet !
Nessy
@justhpeter: Az más! Kérem szépen az nem "haszon", hanem "üzleti nyereség"!
Péter, Péter, nem tudnál kicsit unortodox módon hozzá állni a pénzügyi kérdésekhez? :-)
dr. prédikátor
Rezsi rizsa!!! megint elböffentetted a marhaságodat! Miért nem mész a disznók közé az ólba??? oda való vagy!!!
karma1
Na, megint kiderult egy oldala ennek a dagadt hulyenek...Ez mar a terrorelharitashoz is ert, meg a titkosszolgalat munkajahoz is...

Jovo heten meg majd mutat nehany fogast a halasi csipkeveronoknek, mert ahhoz is ert...
(Ha a gazdasagi szempontok nem mindig elsodlegesek, akkor hogy a francba is hivatkoztak a Nepszabi vesztesegere??? Hulye vagy, nemeth...)
RonaGyuri
@karma1: oh ő igazi all raund szaki, nézd meg mennyi vezető szakemberi állást töltött be!
karma1
@RonaGyuri: Ja, korunk nagy polihisztora... En inkabb kozhulyenek vagy kameleonnak hivnam, mert a futyisz parancsara annyi baromsagba all bele, es annyiszor valt szint, ahanyszor csak a gazdaallat futtyent neki...
Ha az esze szerint talalna csak munkat, hat mar regen ehendoglott volna...
RonaGyuri
@karma1: ne légy igazságtalan, hisz az MSZMP idején is hasított, antikomcsiként! =))
quadrocopter
Akkor mégis mi a f***nak üldögélnek a nemzetbiztonságiak a szolgáltatók által kötelezően biztosított helyiségeikben, a lehallgatásokon kívül, melyeket amúgy is számítógépek végeznek?
Ez a Zsíros-Nyakú Balfácán egyre hülyébb lesz!
kukac50
Melyik politikusnak volt pénze ennyit venni? Nem csóró vette!
nezelodo
Mikor megszólal ez a szegény, mindig megemlékezem szülőfalum Dezsőjéről, akit bolondnak tartottak. Pedig a templomtornyunk magasságával, (38 m), nőne ennek a dagadtak a feje fölé emberségben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.