Az MSZP nem támogatja a társasági adókedvezmények (TAO) felhasználását titkosító törvénymódosítást – olvasható a párt keddi közleményében.

Ezt a Törvényalkotási bizottságban, a javaslat parlamenti vitájában, valamint sajtótájékoztatónkon is világossá tettük. Az MSZP Áder Jánoshoz fordul, hogy ne írja alá az adótörvények módosítását.

Az MSZP képviselői tévedésből szavaztak igennel a kormány TAO-pénzek eltüntetését célzó javaslatára. Az MSZP-frakció a tévedést már jelezte a parlament jegyzői irodájának, és a javaslatot elutasító szavazási szándékát jegyzőkönyvbe vetette.

A tévedésért a párt elnézést kér.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj, dragasagaim,... Ennyire fostok mar a gazditol? Ez az! Legalabb ti maradjatok a husosfazek kozelebe, mert ha Gyurcsany felall, akkor talan vegre atvehetitek a "nep hangja" cimu musorszamot a Parlamentben...

Hogyt tudtatok 3 gomb kozul ilyen nehezen valasztani???
"Igen" "Nem" es "Tartozkodom"... Mi volt, ami annyira megzavart benneteket???

Szannivaloak vagytok, a ti valasztoitok azzal sem lesznek beljebb, ha ti megis ottmaradtok a Parlamentben, nem ugy, mint Gyurcsany es a DK...

Remelem, Gyurcsanyek kivonulasa utan nem lesz egy nyugodt perce se es rettenetesen fog felni a DK-tol meg az ordog -Gyurcsanytol, mert mar nem lesz a szeme elott, nem fogja tudni, mikor mire mit lep...
Legfoljebb megint jobban feltunningoljak Grazban... Mar nagyon raferne...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@eszegfu: Ne fejtegets! Liberális fejjel nem fogok gondolkodni!
szép új világ
Ezek akarják a GOrbánt leváltani? Röhej! Meghaladja a képességeiket, hogy 3 gombból melyiket kell megnyomni. Csak azt tudom javasolni az MSZP-s fiúknak, hogy kísérő nélkül ne szálljanak liftbe, ha csak nem akarnak belebonyolódni a sok gombba.
Főlökött
Már az is tévedés, hogy ott vannak az országunk házában. Az amit pedig művelnek, hát a szánalmas jelző ideális rá. Hogy lehet tévedésből más gombot nyomni ?
Annyira figyeltek, kérdezték -> kérsz csokit ? Igen. Már nyomtam, hogy igen!
mariaberta
Hogy ha egy MSZP-s tévedésből nyom meg egy gombot, még csak megértem,,,, na de egy egész frakció? Mi ez hülyék gyülekezete???
Szókrakész
Wazze!!!
Ezek színvakok?!?!?!

Mellette azt se tudják miről döntenek?!?!?!

És még ők lázítják a népet, ekkora IQ.val?!?!?!?!
A klotyóra segítség nélkül kitaláltok egyáltalán?!?!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.