Wittner kitüntetésével tehát inkább csak felcicomázták, a humánummal még csak nem is kokettáló kormányzati politika egyik volt élharcosát. Talán nem is érdemes erre az egészre több szót vesztegetni. A gyűlölet képviselőnője megkapta méltatlan jutalmát, és behúzhatjuk a strigulát: van lejjebb. Legfeljebb majd pár nap múlva elolvashatjuk az EMT elnökének nyilatkozatát arról, hogy ő ott sem volt a jelölésnél, és csak éppen arra járt a díjkiosztón. Már akkor, ha kínossá válna az aktus. Ami nem valószínű. Mert ez már csak így megy manapság. Egy országban, ahol az emberi méltóság sokak számára legfeljebb csak egy szócikk a szótárban. Melynek értelméből a hatalom gyakorlói, míg tartalmából pedig a leszakított százezrek ismernek igencsak keveset.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@quadrocopter: Mariska prosti volt. Ezt a szocialista erkölcsöt kikezdő tevékenységet akkortájt, de még a '70-es évek elejénis rosszul viselték. '68ig jószerivel csak a poártvezérek lotyóinak és a besúgoknak viselték el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@GeoCravker: A p... barátnőit kivégezték, őt meg nem!
eugen4402
@GeoCravker:19:50 No igen. Akik életben maradtak, azok is két csoportba oszthatók. Idiótáék szerint Mécs I. és Göncz Á. áruló volt, azért hagyták futni a vérszomjas komcsik. Bezzeg a Weltmeister Micsoda az medáliát érdemel, pedig őt se végezték ki...
GeoCravker
@bencemacska: Mivel sorra feladta őket a sitten
bencemacska
@GeoCravker: Érdemes Asperján Györgyöt olvasni ebben a kérdésben!
quadrocopter
@bencemacska: Megérdemelte a kitüntetést, amelyen két, egymást keresztező pénisz, középen egy nagy muff, alatta a "lyuk-.közeliek" létszáma látható!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.