Nyár végén egy érdi nő és gyermekei arra ébredtek, hogy az általuk lakott kertes ház konyhájában egy vadidegen cigány család üldögél, az idegenek az ingatlan alsó szintjét teljesen elfoglalták. A magyar asszony tulajdonának a felét másfél hónapja mintegy tucatnyi idegen birtokolja teljesen önkényesen, a rendőrségtől még minimális segítséget sem kapott, ő és két lánya kénytelenek voltak elmenekülni saját otthonukból. A tulajdonos végső kétségbeesésében a nyilvánossághoz fordult, mivel az ő adóforintjaiból is fenntartott magyar hatóságok nem sok mindent tettek az ügy rendezése érdekében. Jól szervezett lakásfoglalásÉrd-Parkváros, csendes, hamisítatlan kátyús utca. Augusztus 29-én reggel, a családi ház alsó szintjét reggel egy cigány család nemes egyszerűséggel elfoglalta, „jogalapnak” egy csereszerződést lobogtatva. Az R. család természetesen nem véletlenül került képbe. A tulajdonáért küzdő asszony májusban elvált, a volt férj pedig saját tulajdonrészét egy látszólagos csereszerződés –

Forrás: vilaglato.info
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Természetesen én sem vagyok elégedett a hatóság munkájával ebben a történetben sem!
De tudjátok...ROHADJON meg az a szülő -- jelen esetben az apa --, aki a saját gyerekeivel ezt megteszi!! Lehet, hogy ugy gondolja a feleségén bosszut állt ezzel, de közben saját gyerekeinek a lelkét, életét nyomoritotta meg!! Nincs az a mocsok jelző, ami ráillene erre az embernek látszó valamire!:((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@papa.49: 15:39
Azt hiszem, sokan várakoznánk a kapu elött,
bár Romániában nagyon el tud bújni a patkány !
Bringás
Szervezkedtek cincogók? Ilyen egy libsi! Primitív, erőszakos és gerinctelen!
koszpeko
Taxis hiéna a féreg.
Miért várnánk mást?

Azt hiszem a Penge 2 filmben volt egy párbeszéd.
A kérdés,maga ember?
A válasz,valami olyasmi,ügyvéd.

A cigányok csak eszközök.

Szerintem nem bosszú.
Ha csak csereszerződéről van szó akkor nem történt adásvétel.
Nincs birtokba vétel,tehát ez a patkány hiéna a saját családját kitúrta a házból és valószínűsítem,hogy magának akarja az ingatlant.
Veleda
@koszpeko: Az a probléma, hogy csere szerződés alapján is bejelentkezhet akár állandó lakcímmel is a cigány család, azokat onnan még az atyaúristen sem tudja kitenni. Ráadásul november 1 -l életbe lép a kilakoltatási moratórium, még csak föl sem szólítják őket. Namost, ha a cigány család maga mellé vesz még két családot, akkor totálisan paff az ügy.
koszpeko
Igen,de :)
Mivel jogcím nélkül laknak ott és jelentkeztek be így a bejelentkezés semmis.
A válást vagyonmegosztás nem követte.
Így a az ex feleség tudta nélkül köttetett a csereszerződés így az semmis és a bejelentő lapok érvénytelenek.
Minden meg van ahhoz,hogy eltakarodjanak onnan.
Ezzel az erővel ha ez legális volt akkor közös tulajdonba bárki a saját 50%-ba beköltöztethet bárkit a másik fél megkérdezése nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.