Az új Dagály uszoda és a vizes világbajnokság miatt térkőre cserélik az egészséges, hatalmas fákat. Közben a Dráva utcában úgy vágtak ki egy túlnyomórészt ép akácokból álló fasort, hogy a lakóknak szándékosan azt hazudták, csak az ágakat csonkolják.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

202 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mocskos szemét természetkárosító csürhe kezében van az ország !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@silber13: haggyad mán a cölöpteknőst, már nem kap levegőt... :))))
silber13
@Pálinkafőző Rézüst: Igazságod vagyon! Egy niemand, kitüntetve a "Primitivus Giganticus" medállal. Hagyom is ezt s morális toprongyot!:-)))
quadrocopter
@silber13: Látod, ez a hála, hogy banánt dobtál be neki a rácson!
JAJMÁR
@Bringás: Olvasd vissza magad, ha sikerül objektív nézőpontból. Borzasztó a stílusod, és de igen, ócsárolod a többi embert, mert nem fogadja el a te nem megindokolt, nem alátámasztott, sokszor naiv nézőpontodat. Nem, te nem a véleményüket, hanem az embereket ócsárolod.
Lehet ezzel vitatkozni, akár az összes véleménnyel, na de eléggé értelmetlen... itt van, leírva, feketén fehéren a valóság!

Ezért már nem vesznek téged itt komolyan.
vukkocska
@silber13: valamikor volt egy jel, amivel lehetett értesíteni a moderátort, ha valami nem tetszik. Ezt most nem látom. Hová lett? Vagy hogy lehet őt értesíteni?
silber13
@vukkocska: Ott van a jobb oldalon ey fekete körben egy felordító jel! Arra kattintva megírhatod a nemtetszésedet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.