Péntek van, szürke borongó és szottyadás. De lehetséges, hogy csak az ország egyik felében, mert az hétszentség, hogy én például másik országban élek, mint az Orbán Viktor névre hallgató tudathasadás és az ő sereglete. Én például tegnap azt láttam a tévében, hogy ott feszengett a kis pasas a mikrofo

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
@Bringás: Egyenlőre én várlak. Ha én megyek, azt igen sok oldalon látni fogják. Mivel többen is vannak itt, akik személyesen ismernek engem, annál sokszorosan többen, akik úgy utálnak téged, minta hasmenéses szart, hidd el, nem fogsz jólkijönni ebből a dologból szunyi elvtárs. Aszaros kis fenyegetéseidre először és utoljára válaszolok. Te egy kis 65 kilós pondró vagy. Én száztíz kiló, és nem a hangyák hordták össze. A súlypontom nem ottviselem,ahol a csutizsírdisznó gazdád,akinek a végbelében élsz, hanem 40 centivel feljebb. A szellemi különbségekről pláne nem beszélek, hisz semilyen szakmád sincs. Legalábbis hivatalos szervek szerint.Ennyit 16.28 ra. A többit pedig hogy észben tartsd:

Tisztelt bringás! Ma jelentkezett nálam valaki, aki nem a pénzért adott rólad információt, hanem hozzárakott a felkínált összeghez 20.000 ft--ot hogy tegyem közzé. Így tehát már 70.000 ft megy a gyermekkórháznak. Amit természetesen aznap dokumentálok, amikor letépem a szádat, egy nappal az előtt, mielőtt nyilvánosságra hozom az adataidat.
Hogy felismerd kiről van szó: ott volt, amikor a hűtőmágnest fel akartad rögzíteni a gipszkartonra.
Továbbá igazolja arccal és címmel, mint én, a következőket:

Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Warlord
@Bringás: Szánalmas vagy. A többit meg majd meglátod.
Bringás
@Warlord: Gyere csak kisköcsög! Lesz meglepi! :-)))))))))))
Szívószállal lassú a rántott szelet fogyasztása! :-))))))))))))))
karma1
@Bringás: Nem Warlordtol, de mashonnan hozzam is eljutottak nagyon kemeny va'dak - pedig en egy lepest sem tettem erte - en csak oda raktalak, ahova a hozzad hasonlo, ezen az oldalon trollkodokat rakom - ki a WC-be a kis polcra, ahova az ember azokat a dolgokat teszi, amivel nem akarja bepiszkolni az otthona tobbi reszet.
Nekem szemely szerint csak annyi a bajom veled, hogy TE hazudozol, ferdited a tenyeket, (amiket en mindig leellenorzok az angol nyelvu hirekbol is), az allando libsibolsizasod egyszeruen siralmas, unalmas, szanalmas, a masokat innen kidobato moszerolasaid meg egyenesen gusztustalanok.
Ahogy a toloszekesekrol elmondtad a "velemenyedet" (inkabb gyalazatos embertelensegnek mondanam), az nalam is kiverte a biztositekot, de nekem nincs modomban maskepp bosszut allni rajtad, ugyhogy egyszeruen kihagylak a hsz-eimbol, az eletembol - mert megtehetem.
Ugyhogy nezz a tukorbe, mert ott egy sokkal nagyobb hazugot latsz, mint amekkora en lehetnek valaha is, de nekem papirom van arrol, hogy nem hazudok - ide ugyanis nem johet be az ember, ha nincs kivizsgalva az egesz addigi elete, pontrol pontra.
Tehat neked sem hazudtam, mert te annyit nem ersz meg, hogy miattad hazudjak - ugyhogy jobb, ha nem valaszolsz, es nem razogatod a pofonfat, mert itt meg paran rad fognak ugrani, nem miattam, hanem magad miatt...
Bar latom, nem nyugszol, a 11.55-os megjegyzesed is csak a sotetsegedet bizonyitja...
A baj csak az, hogyha valaki teged megutne, az is annyit kapna, mintha egy rendes emberrel tette volna... Annyit meg nem ersz meg, te lelki toprongy...
silber13
@grincss:Páncélös??? A Drótszamár???Hehe! Lehet, de a grünwaldi csatában, a német lovagok oldalán! Megtépték óket, azóta ilyen!:-)))
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: üti ez a cölöpteknős saját magát, nincs szükség plusz lengőkre ennek...:))
Pálinkafőző Rézüst
@silber13: pontosítsunk! A lovagok oldalán, mint küblihordó, és mosó! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.