20 fok alatti hőmérsékletet mértek a zuglói Örökzöld Óvodában.

Az óvoda arra kérte a szülőket, hogy öltöztessék fel rendesen a gyerekeket, vagy ha van erre lehetőségük be se vigyék őket az ovibaírja az Index.

A gond az épületben található alapvezetékkel van, ami a fenntartó tulajdona.

Az óvoda vezetője a lapnak nem akart nyilatkozni, de állítólag ő már régóta tudott a problémáról, ezért nem teljesen világos, miért csak most kezdtek neki a munkának.

Az önkormányzat azt mondta, ez nem az ő felelősségük, hanem a Főtávé. A Főtáv viszont szintén azt mondja, ez nem az ő asztaluk, mert az ő tulajdonukban csak az épületen kívüli vezetékek állnak.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Zavar van Illiberáliában, hatásköri és illetékességi ütközések Roggyanisztánban a "polgárbarát" önkormányzat és a "nonprofit" Főgáz között.
Hadd edződjenek a kicsik, Omjakonban meg mínusz 60-70 C-fok és vidáman szaladgálnak a rénszavasok, magyarázná az emberminiszter a szokásos és sajátos emberbarát módján!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Azok akik a ,,felelősségre,, hivatkozva kapnak 5-10 x több fizetést mint az átlag, azoknak a felelőssége ez is, de mint tudjuk itt van a következmények nélküli ország, hát mondjuk május táján már vélhetően nem lesz hideg az oviban!!!
Mondjuk ha az én gyermekem odajárna már csak pofánvágnám az illetékes fontoselvtársat!!!
Desischado
Gyalázat. Erre nincs pénz, de az urizálásra meg a stadionokra bezzeg igen!
human
50 milliárdot adott Orbán külföldi magyar párt finanszírozására. Biztos oda jobban kellett az az 50 milliárd.
eszegfu
Nagy "kedvencem", amikor egy szolgáltató meghibásodás esetén kezdi a huzakodást: mi az ővé és mi az enyém! Mire eldől a "mérkőzés", addig elöntheti a szennyviz a környéket, esetleg az ivóviz okoz árvizet, vagy megfagynak az emberek... és itt gyerekekről van szó. Nem lehetne, hogy megcsinálják, azután meg vitatkozzanak ki fizeti ki a számlát. Az meg nagyon elrugaszkodott ötlet, hogy a Főtáv "támogatásként" ingyen megcsinálja?! Sőt még lehetne egy általános keretszerződés is, mely szerint felmérik a rendszerek állapotát és a javitás sorrendjét az önkormányzat a Főtávval a sürgősség és az anyagiak szerint határoznák meg. Arról nem beszélve, hogy emlékeim szerint a Főtáv a Főv. Önkormányzat tulajdonában van, a helyi önkormányzatoktól pedig az állam "vállalata" át a gyermekintézményeket... vagyis mindkettő "állami" cég, igy nem mindegy ki fizeti a számlát?!
kukac50
Óvodára nincs pénz, buliba repülni van?
aremy
emmi hát ez nem semmi pedig hogy verték a nyálukat hogy az önkormányzat így meg úgy és még mennyi óvodába és iskolában lesz ez így?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.