A rendszerváltás utáni első évtizedekben, a demokrácia és a piacgazdaság szabályait még csak tanuló, a magyar átlagnál erkölcstelenebb, de nem butább vagy lustább fiatalként nem tudtam szabadulni a politika bűvköréből. Tervem - ami tökéletesen egybevágott korombeliek ezreinek tervével - csak annyi volt, hogy belépjek valamelyik párt ifjúsági szervezetébe, aztán szépen felfelé araszolva a ranglétrán, hol feltétlen lojalitást, hol nagy munkabírást mímelve eljussak a felső-középosztály gondtalan, nyugati színvonalú mindennapjaiig. Eleinte sok olyan párt volt Magyarországon, amelynél tervem megvalósíthatónak tűnt, aztán az évek előrehaladtával egyre kevesebb. Végül 1998 őszén ébredtem arra rá, hogy engem nem általában vonz a hatalom, a lopás és a pöffeszkedés, hanem specifikusan fideszes kispöcs szeretnék lenni. Nem elsősorban azért, mert éppen ők voltak hatalmon, hiszen akkor még azt gondoltam, ez az állapot nem tarthat örökké. Inkább az akkor még vezetői szinten is relatíve fiatal...

(Forrás: 444.hu, Warlord által)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Köszönjük WARLORD !!!
Várjuk a folytatást
és föleg az ADATOKAT
bringás [email protected]öl !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Warlord
@volvós: Majd ha felrakom az adatait, meglátod a képét, besírsz a röhögéstől... mert mint tudjuk, nincs ember a propin, akit még nem fenyegetett meg...

Fenyegetőzik a ropi a propin...
quadrocopter
@Warlord: Össze ne szarozd magad, ha hozzáérsz, ennek az agya nyálas, a bőre pudvás, a szája meg szaros, szóval beöltözni túlnyomásosba és rádobni a 380 V. ipariáram vezetékeit, tisztes távolságból! Aztán jó mélyen elvetni!
Warlord
@quadrocopter: Közelítesz az igazsághoz. Sokkoló+vipera. Hidd el nem vicces. :-))
quadrocopter
@Warlord: Ez is szimpi megoldás, ha az acélnak használ a többszöri kalapálás, akkor egy kupac szarnak bőven!
Warlord
@quadrocopter: Bizonyos esetekben alapfelszereltség. Pl.ma délután. De egy narancsvirágba sem botlottunk bele. Elbújtak a kis patkányok.
quadrocopter
@Warlord: Időnként elcsendesednek, elbújnak a lyukaikban, a kvótás-nótás-buktás után visszavettek a nagypofából, már amelyik érti is a % számítást, meg balhé balhé hátán, minden héten kiderül valami ocsmányság ezekről a szervestrágyákról, amiért a bandavezér is megkapta a szeretet füttyeit, sajnos nem dobálták meg leértékelt csapágygolyókkal! Ami késik, nem múlik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. October 29., 05:55
Egy hidegfront teszi tönkre a napunkat
Sport - 2020. October 28., 23:05
Megvan a Fradi első pontja a BL-ben
Szórakozás - 2020. October 28., 21:17
Félmeztelenül villantott cicit Hajdú Péter exe