Nincs hova menni annak a debreceni családnak, amelynek az otthona egy mélygarázs építése miatt vált lakhatatlanná – számolt be az RTL Híradója.

A héttagú család helyzete egyelőre kilátástalan, mert váratlanul az ideiglenes szállásukat is el kellett hagyniuk. Most a romos házban vannak, ahol se gáz, se villany nincs. Hétfőn derül ki, hogy tud-e segíteni rajtuk a debreceni önkormányzat.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Még a végén a pórul járt lakók lesznek a híbásak! Mi lett volna ha meghal valaki a lakók közül? Akár hét halott is lehetett volna a romok alatt! A szakértők meg tehetnek egy szívességet! Wazze kiásták a földet a ház alól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@sokanvagyunk: Meg naponta tízszer kiinnám, kienném a minibár tartalmát, és két pofára enném a legdrágább kajákat!
Lepényleső
Megtörténhetne ez olyan helyen ahol van törvényes rend?
moareka
Ki csinálja ott az építkezést, csak nem valami fityeses hittestvér?
human
Egy normális országban mára aznap lenne biztonságos fedél a fejük felett. A kivitelező gondolom hibázott. Hogy nem sokat akar tenni értük talán azzal is magyarázható, hogy az "alkotmányos költség" miatt nem marad ilyen esetekre tartalék a projektben.
Macskaszem
Mi az, hogy az önkormányzatnak kell segíteni? Amelyik cég ezt tette velük, az mért nem áll ki? Mert egy rohadt sunnyogi fidesznyik pöcs?
human
@Macskaszem: Gondolom a cég úgy van vele, hogy ő visszaosztotta a százalékot a fidesznek, többlet költséget ezért már nem fog vállalni. Úgy van vele, oldja meg a fideszes önkormányzat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.