A járókelők közönye okozhatta egy férfi halálát Miskolcon. Rosszul lett, és több mint fél órán át feküdt a járdán, mire mentőt hívtak hozzá. Amikor megérkezett a segítség már halott volt – erről elsőként a minap.hu írt.

Egy forgalmas utcán esett össze csütörtökön, többen is elmentek mellette, de nem segítettek neki. Egy helyi férfi azt mondta az RTL Híradónak, azt hitték, részeg, azért nem hívták a mentőket.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Azt a legkönnyebb mondani, hogy részeg. Inkább meg kellene győződni róla és nem ítélkezni ránézésre. Csak egy példa a cukorbetegség, sokan összetévesztik az aceton szagát, a zavartságot az alkohollal...Szerintem inkább feleslegesen riasszuk a mentőket ha nem vagyunk biztosak valamiben mint hagyjunk egy embert az útszélén meghalni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
Egyszer egy nem forgalmas helyen a földön megláttam egy férfit, mellette a biciklije. Kérdeztem, hogy segíthetek-e de váltig állította, hogy jól van és nem részeg. (Én sem éreztem alkohol szagot és a stroke jeleit sem véltem felfedezni rajta.) Nem engedte, hogy segítsek, nehezen felállt és tovább tolta a kerékpárt dülöngélve. Két másik hölgy is megállította, ők sem tudtak vele mit kezdeni. Végül elkerekezett. Remélem, valóban nem volt komoly baja.

A miskolci ember forgalmas helyen lett rosszul. Ilyenkor mindenki azt hiszi, hogy a másik majd segít. Nem gondolom, hogy az emberek rosszindulatból nem segítenek. Jó lenne egy felvilágosító kampány arról, hogy ne a másikra várjunk, ha sokan vannak a közelben mert ebbe egy ember könnyen belehalhat! Ja, és ha részeg, akkor is hívni kell segítséget. Akármennyire is utáljuk a piásokat életük nekik is csak egy van. Az életet óvni kell.
dr. prédikátor
Ide juttatta az embereket a fütyiszes agymosás!!!Az emberi közöny mérhetetlen károkat tud okozni!!! és mindez a viktor szopkin és csőcselékének a termése!!! kiölték az emberekből a segítőkészséget!!!
tothjani
Olyan Proli kinézete volt, a rabszolgákért meg nem kár. :(
surdilloFUJT
@tothjani: Te alapból,vagy tanultan vagy ilyen aljas,és idióta???
Desischado
@tothjani: Bocsi, téves lájk! Szóval aki nem elitnek néz ki, az nyugodtan meghalhat?! Ritka szemét féreg vagy, tudod?
csa-csa
elképesztő a magyar hozzáállás! csak részeg, vagy betépett ember fekhet a földön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.