Egy hónapra elrendelte a Szegedi Járásbíróság vasárnap az előzetes letartóztatását annak a szír férfinek, aki Röszke közelében a határzár mellett támadt egy ott szolgálatot teljesítő őrvezető nőre – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője vasárnap az MTI-t.

A férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének kísérletével gyanúsítják.

A gyanú szerint a férfi a magyar- szerb határon felállított kerítésen keresztül átjutva kívánt Szerbiába jutni Röszke külterületén csütörtök este, úti célja Törökország volt.

A férfit észrevette a három társával szolgálatot teljesítő őrvezető nő, aki egy kicsit eltávolodott kollégáitól. Ekkor a gyanúsított egy közel egy méteres, kihegyezett akáckaróval, azt a feje fölé emelve rátámadt a sértettre, mintegy 15 méter távolságból felé közeledve. Ezt észrevették a katona járőrtársai is, akiknek egy méterre a sértettől sikerült megállítaniuk a szír férfit, és így megakadályozták a támadás befejezését.

A nyomozási bíró a szökés, elrejtőzés veszélye miatt látta szükségesnek a kényszerintézkedés elrendelését. A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett, így az nem jogerős – mondta a csoportvezető ügyész.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
JAJ! Ugye Kedves Propeller, ezt a Magyar Idokbol vetted, mert jol szetrohogtem magam rajta rendesen!

Ez most komoly??? Azert "vagnak" egy szirt koterbe ma MAGYARORSZAGON, mert Magyarorszagrol SZERBIAN keresztul Torokorszagba akart szokni??? Es EBBEN a tevekenysegeben meg akarta akadalyozni egy magyar hatarorno???

Hat ennyire kurvara rosszul allunk mar menekultekbol??? Ugy kell oket bortonbevagni, mert szoknek Magyarorszagrol?
Koszi, ez a het legjobb vicce volt... Ja, es van egy erzesem, hogy erosen kiszinezett riportot kaptunk, hiszen az illetot 1 honapra "A férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének kísérletével gyanúsítják."

Ez jo,... Akkor a pocakos Don Quijote mar csak 1293 migrancsnak kell, hogy ellenalljon...;o)))
sokanvagyunk
@karma1: Németországban regisztrált, és onnan menekült - ész nélkül Törökországba. - Azt hiszem, így már érthetőbb. :D
karma1
@sokanvagyunk: Tan dolgoznia kellett volna...Van ez igy...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.