A Göböl-pusztai juhász szörnyű története valójában a beteg magyar társadalomról készült borzasztó látlelet. Az hogy egy kisemmizett ember életét – aki rendszeresen szerepel a híradásokban –  így el lehet venni, ez egyértelműen jelzi hogy borzasztó állapotban van a társadalom, amiben élünk. Váradi András halálának körülményeiről már szinte mindent tudni lehet. Tudható hogy miért kellett meghalnia. Azok között akik veszik maguknak a fáradságot, és elolvassák az alábbi viszonylag hosszú iratot, nyilván olyan érzésük lesz hogy az semmi újat nem mond Váradi András halála ügyében. Ezért az olvasók figyelmét előre felhívom az irat első sorára, ami úgy kezdődik: ,,Címzett: Bicskei Járásbíróság”.

Forrás: 24per7.info
Feltöltő: nemkati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"ez egyértelműen jelzi hogy borzasztó állapotban van a társadalom, amiben élünk."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Warlord
@Lepényleső: Mondtam már, hogy ne piszkáld a fluxuskondenzátort!
gibgab
@Desischado: Komáromi András üzletember, a Welt 2000 Kft. tulajdonosa volt. Jogtulajdonosa volt a cég legfontosabb termékének, az EMIR-nek. Ez az a szoftver, amelyik Magyarország EU-csatlakozása óta kezeli a brüsszeli pénzek pályáztatását és elosztását. Komáromi nem volt beteg, 47 éves volt. Rá gondoltál ugye? Egyébként korábban is voltak gyanús esetek: pl. Vancsik Zoltán szocialista képviselő furcsa körülmények között bekövetkezett balesetben szörnyethalt. (Az 1994-es országgyűlési választáson mandátumot szerzett, a választások második fordulójában Orbán Viktort megelőzte. 1998-ban újra mandátumhoz jutott amit egészen haláláig betöltött.), vagy pl. Horn Gyula balesete...
Warlord
@gibgab: Osztán ugye a rendőrautóban, előállítás közben...
Desischado
@gibgab: Igen, rá gondoltam, köszi a kiigazítást. És a másik halálesetre is emlékszem. Szerintem ezek az emberek gyilkosság áldozatai lettek, akárcsak Weisz. A többivel is egyetértek!
Béla333
Rejtélyes halálesetek:
- Welsz Tamás, a rendőrségi autóban rejtélyes körülmények között halt meg,
-Váradi András felcsúti juhász elgázolása a választást megelőző napon,
-Komáromi András a Welt 2000 Kft volt tulajdonosa
- Szilágyi András a külügyi tárca beruházási főosztályának vezetője, aki a Quaestor öncsődje után váratlanul öngyilkos lett,
- A Quaestor ügyön dolgozó fiatal ügyész váratlan halála,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.