Az egykori gazdasági és közlekedési miniszter most érezte idejét, hogy megszólaljon a helikopterezése után a felesége szoknyája mögé bújó Rogán Antal ügyében.

Facebookos oldalán ezt írja:

Nem szívesen nyilvánulok meg manapság nagyközönség előtt politikai témákban, hacsak nincs rá nyomós okom. Most van. Megszólítottak. Én ezeket gondolom erről:

Nem mindegy, hogy a versenypiacon megeresett, vagy a magyar emberektől ellopott pénzen helikopterezünk.

Nem mindegy, hogy tehetős emberként politikára adjuk a fejünket, vagy politikusként válunk irdatlanul gazdaggá.

Nem mindegy, hogy politikusként felvállaljuk a tisztességesen szerzett vagyonunkat, vagy permanensen hazudunk, amikor kibukik, hogy többszörösét költjük annak, amit hivatalosan keresünk.

Nem mindegy, hogy mi bukunk bele a saját hülyeségünkbe, vagy az újság, amelyik meg meri írni

- fogalmaz Kóka.

130 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Kókának tökéletesen igaza van! Na tonyó, erre köhögj valamit, ha tudsz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
HowlingWolf
@Desischado: Ilyenkor hallgat, mint szar a fűben a kis mocsok. Mert erre nincs válasza. Ő (Rogán) ugye sohasem dolgozott a versenyszférában és a neje is csak az év elején alapította a közös cégét Sarka Katával. Kizárt dolog, hogy frissen alakult cég máris olyan nyereséget termeljen, hogy csak úgy helikopteren utazgassanak.
nemfideszes
@Apatszerek: Kóka még 1996-ban szerzett diplomát az orvosin, szemben Orbán gazdasági miniszterével, Némethnével akinek valóban nem volt diplomája. "Ügyes" emberekkel pedig tele a fidesz. A nulla jövedelemből urizáló Árpikától a mindenhez értő gázszerelőn át, a letelepedési kötvény bizniszben érdekelt Tóni gyerekig. Sőt még a gyerekeik is roppant "ügyesek" lehetnek, ha már óvodás korukra svájci bankszámlával és 70 millás luxuslakással bírnak. És persze ne feledkezzünk meg a csuti "kötélbarátjáról" sem, aki 100 milliárdos haszonnal adta el az olcsón vett gázt a magyar államnak. Ügyes. Ráadásul szabadlábon vannak és nektek még tetszik is.
volvós
@Bringás: tegnap 21:17
Találtam a neten, igy hát közzéteszem:

" Elvihetnék pár talicska homokot abból az árvizesből? Hallottam, hogy építkezésnél használható, jó az!;- Hát persze.;- Bringás, mit akarsz te azzal a sok talicska homokkal?;- Azt még nem tudom, de, a talicskákkal már igen! "
Ugye magadra ismersz ???
kiscsillag66
Erről van szó: nem mindegy, hogy mikor lett helikoptere, Kókának már volt. Még emlékszem, amikor farmerben, ágról szakadtként mentek be a parlamentbe. Aztán mi lett belőlük? Zsúrpubik - mondta egy ellenzéki képviselő.
Eladott Ország
Kedves szabadrabló Kóka, bagoly mondja... Ő is egy tipikus magyar kapitalista, akit haveri alapon közpénzen felhizlaltak. Jobb helyen az ilyen nagypofájú félművelt hülyék nem szaladgálnának szabadon, szabadlábon.
evacica
Ilyen ez az egész kormány, félművelt uborkafára felkapaszkodott senkik, akik folyamatosan lopják a nép vagyonát és urizálnak!Azt hiszik, hogy ettől ők urak lesznek, hát nem, a majom ha szmoking9t ölt, attól még nem lesz úr! Diplomával nem jár az intelligencia és a jó ízlés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.