Ghaith Pharaon, a kormánnyal több szálon is üzleti kapcsolatokat ápoló szaúdi üzletember érdekeltségébe tartozó cég vette meg a Kútvölgyi út és a Cinege utca közti, 573 m²-es lakóterületű villát, valamint a szomszédos, Cinege utca 6. szám alatti telket – írja a Magyar Narancs.

A dolog pikantériáját az adja, hogy a villa az Orbán Viktor házával szemben lévő telken fekszik.

A hivatalos vevő a Pharaon-Delta Kft., amelynek tulajdonosa Ammar M. Abu Namous, aki Ghaith Pharaon ügyvédjeként annak összes magyarországi cégét vezeti és – papíron – birtokolja. 

Ghaith Pharaon korábban a Bank of Credit and Commerce International vezetője volt. A bank az amerikai szenátus vizsgálóbizottságának 1992-es jelentése szerint az alábbi bűncselekményeket követte el: csalás, pénzmosás, vesztegetés, fegyverkereskedelem, terrorizmus támogatása, nukleáris technológiával való kereskedés, valamint prostitúció és illegális bevándorlás elősegítése.

Pharaont az Interpol most is körözi.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat hiaba dumalok? Hiaba kerdezek? Miert nem hasonlitjak mar ossze azt a rohadt ket listat: az Interpol korozesi listajat a terrorisyak, potencialis nemzetkozi bunozok es a rogan altal kibocsajtott letelepedesi kotvenyeket jegyzok nevsorat???

Na tessek, mar meg is lenne a legelso "veletlen" egyezes...
Es ez szerintem mar eleg is lenne arra, hogy orban viktor ketballabas focihuszart mar el is vezessek egy vezetoszaron, mint hazaarulot...

Haho, fizetett trollok, orbant dicsoito egybitesek, lehet elobujni a munkahelyetekrol es elmeselni nekem, hogyha nem engedunk be egyetlen idegent, plane nem muszlimot, akkor ez a faszi hogyan is vehetett ma Magyarorszagon a miniszterelnoki rezidenciaval szemben ingatlant? Meg ha az egy telek is, es nem egy kesz haz???

He, valaki, nagyfeju troll... gyere elo, meseld el, ma mit szopatott be veled a fonokod???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Ja ez az arab a mi arabunk, és ez jó arab, elvégre a vejem üzletel vele!Hogy keresi az Interpol, mert segíti a terroristákat nagy dolog !
eugen4402
Minap mondta valamelyik mumus, hogy ez a fáraó nem az a Pharaon, akit keresnek. Csak egy véletlen névazonosságból csinál szenzációt a média...
Lehet, hogy a vevő a körözött személy gyermeke...?
Borsodi
Ez csak egy kamu hír egy pénzes arab lehet aki tud segíteni a szomszédnak..Annyira keresnék már nem lenne itt.Csak abban bízhatunk,hogy a jó szomszédi viszony megváltozik.
micfild
@Borsodi: az hogy egy befektetési csoport megvásárol egy ingatlant nem jelenti azt, hogy az illető - akiről itt szó van odaköltözik és ott fog lakni.
orbáncnak is van egy rakás ingatlanja... de nem tud mindegyikben egyszerre ott lakni.
te is vehetsz akárhányat.. de egyszerre csak egy helyen leszel...
azt az ingatlanvásárlást... befektetésnek is szánhatták.. de mivel ott van ahol van- ki tudja mi lehet mögötte...
advocat
Ügyes. Jó helyre költözött. A TEK az ő házára is "odafigyel". Nem kell külön biztonsági berendezés. Szóval erre is jó a le-, megtelepedési kötvény? Ja! A ház Orbán saját háza! Nem rezi és dencia. Ennyire tellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.