Ghaith Pharaon, a kormánnyal több szálon is üzleti kapcsolatokat ápoló szaúdi üzletember érdekeltségébe tartozó cég vette meg a Kútvölgyi út és a Cinege utca közti, 573 m²-es lakóterületű villát, valamint a szomszédos, Cinege utca 6. szám alatti telket – írja a Magyar Narancs.

A dolog pikantériáját az adja, hogy a villa az Orbán Viktor házával szemben lévő telken fekszik.

A hivatalos vevő a Pharaon-Delta Kft., amelynek tulajdonosa Ammar M. Abu Namous, aki Ghaith Pharaon ügyvédjeként annak összes magyarországi cégét vezeti és – papíron – birtokolja. 

Ghaith Pharaon korábban a Bank of Credit and Commerce International vezetője volt. A bank az amerikai szenátus vizsgálóbizottságának 1992-es jelentése szerint az alábbi bűncselekményeket követte el: csalás, pénzmosás, vesztegetés, fegyverkereskedelem, terrorizmus támogatása, nukleáris technológiával való kereskedés, valamint prostitúció és illegális bevándorlás elősegítése.

Pharaont az Interpol most is körözi.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat hiaba dumalok? Hiaba kerdezek? Miert nem hasonlitjak mar ossze azt a rohadt ket listat: az Interpol korozesi listajat a terrorisyak, potencialis nemzetkozi bunozok es a rogan altal kibocsajtott letelepedesi kotvenyeket jegyzok nevsorat???

Na tessek, mar meg is lenne a legelso "veletlen" egyezes...
Es ez szerintem mar eleg is lenne arra, hogy orban viktor ketballabas focihuszart mar el is vezessek egy vezetoszaron, mint hazaarulot...

Haho, fizetett trollok, orbant dicsoito egybitesek, lehet elobujni a munkahelyetekrol es elmeselni nekem, hogyha nem engedunk be egyetlen idegent, plane nem muszlimot, akkor ez a faszi hogyan is vehetett ma Magyarorszagon a miniszterelnoki rezidenciaval szemben ingatlant? Meg ha az egy telek is, es nem egy kesz haz???

He, valaki, nagyfeju troll... gyere elo, meseld el, ma mit szopatott be veled a fonokod???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Foxley
Van az a mondás, hogy a barátokhoz közel kell lenni, de ezt még a másik oldal is felülírja...
bakegya
Na gyerekek szegény, vagyontalan reformátor VICCTORT A VÉGÉN MÉG nekünk KELL MEGVÉDENI IDEGEN SZOMSZÉDAITÓL IS!!!
Azért csakkk úgy kíváncsiskodhatnánk ,ki a rosseb FEKTETTE BE IDE ODA ÉS MIKOR ÉS MIÉRT EZT A JÓ ARAB GHAITH PHARAONT barátilag Delta kft-ben az NAGYBAN BANKOLÁS UTÁN???
Hellcat
Mocskos patkány maffiózó viktátor meg a bűnöző haverjai...
nezelodo
Na lehet imádkozni a nemzetvezetőért a migráktól rettegőknek, hiszen akkora a veszély, ha rettegők még nem is láttak egyet sem, a vezérnek már a nyakára ültek. Borzasztó, hogy még a TEK sem tudja megvédeni szegényt!
karma1
Hat hiaba dumalok? Hiaba kerdezek? Miert nem hasonlitjak mar ossze azt a rohadt ket listat: az Interpol korozesi listajat a terrorisyak, potencialis nemzetkozi bunozok es a rogan altal kibocsajtott letelepedesi kotvenyeket jegyzok nevsorat???

Na tessek, mar meg is lenne a legelso "veletlen" egyezes...
Es ez szerintem mar eleg is lenne arra, hogy orban viktor ketballabas focihuszart mar el is vezessek egy vezetoszaron, mint hazaarulot...

Haho, fizetett trollok, orbant dicsoito egybitesek, lehet elobujni a munkahelyetekrol es elmeselni nekem, hogyha nem engedunk be egyetlen idegent, plane nem muszlimot, akkor ez a faszi hogyan is vehetett ma Magyarorszagon a miniszterelnoki rezidenciaval szemben ingatlant? Meg ha az egy telek is, es nem egy kesz haz???

He, valaki, nagyfeju troll... gyere elo, meseld el, ma mit szopatott be veled a fonokod???
colibri
Ilyenekkel van körülvéve. Jó cimborája a MOL vezér Hernádi is ott volt a körözöttek listáján, aztán mégis kibulizták, hogy nem kapták el. A többi is hasonló kategória, legfeljebb határon belül űzik a játékaikat és itthon egyenlőre védettek.
Pálinkafőző Rézüst
És még a tek is őrzi a köztörvényest, közpénzen...
Új Magyarország!
Zeta
Nógrádi urat kell megkérdezni , a nemzetbiztonsági kockázatról!
A vő kapcsolatait is ideszámítva, ugyan ezzel a társasággal!
Vajon meg van már a traktor tulajdonosa?
quadrocopter
A bűnözők imádják egymás közelségét! Hogyan is szól a beteleptési kötvénymese?
bundi
gondolom a nemzet teke jól bevizsgálta őt is...és mint olyat nemzetbiztonságilag kockázatmentesnek ítélte...vagy ez is a gyurcsánybajnai miatt van?...
Ludas Matyi
Nem ertem, hogy miert is vannak felhaborodva a magyarok ,hogy a büdös labu: csalás, pénzmosás, vesztegetés, fegyverkereskedelem, terrorizmus támogatása, nukleáris technológiával való kereskedés, illegális bevándorlás elősegítése miatt keresik? Ugy a nemet vagy akar a nyugat europai, USA politikusok ugyanezeket a büncselekmenyeket veghez viszik nap mint nap es senki nem vonja öket felelössegre. Hogy is mondta Don Corleone? Amit a Mafia illegalisan ugyanazt a politikusok legal csinaljak?
qxy
De bírnám.- le gyilkolásznák egymást De addig is, lehet tanulni egymástól.Mind a ketten értenek a bűnözéshez magas fokon. A drága főügyész meg nem csinál semmit mert ugye ami törvényes, az igazságos. dam daram daram daram. ( ez egy nagyon csúnya szidás )
dr. prédikátor
Gyűlik a szemét a Cinege utcában!!!vajon mikor lesz már lomtalanítás!!!???
Hofipisti
Szerintem orbán azért pártolta ezt az ügyletet, hogy ha megjelenik Pharaon, azonnal a kéznél lévő TEK le tudja tartóztatni, s Orbán, mint egy igaz európai (Ha-ha!) ki is szolgáltatja - különösen, ha balta van a kezében.
kai hansen
Mit szól ehhez Pintér "két hét alatt rend lesz" Sándor ???
szaboria1
EZ IS LETELEPEDÉSI KÖTVÉNNYEL JÖTT IDE?
CsipkeRózsa
@dr. prédikátor: a lomtalanításról jut eszembe: ki tudja, a nagy rezsicsökkentéssel megszüntették a lomtalanítást?
Nálunk ilyenkor már megvolt az éves lomtalanítás, most pedig nagy a csönd róla.
CsipkeRózsa
Lehet, hogy akit ennyire közel engednek Orbánhoz, az nagyon sok pénzzel rendelkezik, sokat adott oda, ahova kellett.
colibri
@CsipkeRózsa: Lomtalanítás? Ugyan már! A normál heti szemétszállítást nem tudták tavasz óta magukhoz megszervezni! Most ugyanaz az önkormányzati cég számláz fél év elteltével, mint éveken keresztül. Mindenre ráteszik a kezüket, de semmiben nincs köszönet, amit csinálnak.
panellproli
Csalók és tolvajok megtalálták egymás társaságát.Csak tömörüljenek! Könnyebb lesz likvidálni őket.
sokanvagyunk
Fel kell gyorsítani az elköltöztetését?
Peller Anikó
@hecsedliRózsika: meg, az idén már nem lesz, legalábbis nálunk. Mivel már kétszer annyian szállítják az ugyanannyi szemetet ezért spórolni kell, hogy azért maradjon valami lopnivaló is.
simmering73
Csalás, pénzmosás, vesztegetés, illegális bevándorlás elősegítése... A végén csak egymásra talált a nemzetközi és a hazai maffia.
1magyar
Merne így nemet mondani a gazdag arabok betelepítésére, állandó felügyelet alatt?
moareka
Mert megérdemli! Hol a büdös frászban volt az a hatalmas 4-lépcsős átvilágítás?
agnes200
Hát így vicces, hogy közben meg a migránsok ellen uszít folyamatosan. Azok között csak potenciális bűnözők vannak (persze, az is probléma, nem akarom lekicsinyleni), de orbán betelepített arab haverjai meg bizonyítottan bűnözők. Ez szerintem rosszabb.
karma1
@agnes200: Foleg ha mindjart az orban altal beengedett 18 ezerre gondolunk...:o)))
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: na de hol van innen a bringucis ódazengő szopránja??? :)))))))
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Te, nekem melyhangon sem hianyzik...:o(( Sot,... kifejezetten jol erzem magam nelkule... Nadehat amikor a fide$$re kinos feny vetul - ah! mily koltoi voltam! - , akkor a patkanyok eltunnek, mint a tezsvireik a sullyedo hajorol...
bencemacska
Szerintem azért oda költöztették, hogy az OV-t őrző TEK egyben őt is őrizze! Két legyet egy csapásra!
- A TEK-eseknek külön kereset,
- OV-nak dupla őrizet.
nyanya001
Drága jó miniszterelnök úr, ön, kegyed a magyar néptől fél, mer mióta is
záratta le a rezidenciájához vezető utat ?
Meg aztán üldözi magát a baloldal, tessen mondani, nem teccik skizofrénnek lenni nem kicsit, hanem nagyon is ? Eszébe juttassam melyik pártokat nyírta kis maga ön ?
Bár némelyikért nem volt kár, de magáért sem lenne ...
Mondja drága jó miniszterelnök úr, maga nem egy aljas hazaáruló véletlenül ?
bencemacska
Tudja valaki ki volt az eladó?
Önkormányzati, vagy állami tulajdon volt? Netán magántulajdonban volt?
Talán Schiffer András megtehetné feljelentését a'la Sukoró-ügy! Meg is valósult a vásárlás!!!
bencemacska
@nyanya001: ma, 14:04
Elfelejtetted hozzátenni: Nooooooooooooooomáliiiis???-:))))
nyanya001
@bencemacska: Szerintem sose volt és egyre rosszabb az állapota !
fütyi
Rövid vagyok és igazságos: Kutyának, kutya a barátja !
Nemezis
Mi tagja vagyunk az Interpol-nak? Akkor hogy vehet itt házat?
karma1
Legalabb szokjak egymast... A boriben mar semmi ujat nem tudnak meg a masikrol...
Eriksson
A Propeller elmehetne Interpol tanácsadónak. Többet tud mint azok.
evacica
Ja ez az arab a mi arabunk, és ez jó arab, elvégre a vejem üzletel vele!Hogy keresi az Interpol, mert segíti a terroristákat nagy dolog !
eugen4402
Minap mondta valamelyik mumus, hogy ez a fáraó nem az a Pharaon, akit keresnek. Csak egy véletlen névazonosságból csinál szenzációt a média...
Lehet, hogy a vevő a körözött személy gyermeke...?
Borsodi
Ez csak egy kamu hír egy pénzes arab lehet aki tud segíteni a szomszédnak..Annyira keresnék már nem lenne itt.Csak abban bízhatunk,hogy a jó szomszédi viszony megváltozik.
micfild
@Borsodi: az hogy egy befektetési csoport megvásárol egy ingatlant nem jelenti azt, hogy az illető - akiről itt szó van odaköltözik és ott fog lakni.
orbáncnak is van egy rakás ingatlanja... de nem tud mindegyikben egyszerre ott lakni.
te is vehetsz akárhányat.. de egyszerre csak egy helyen leszel...
azt az ingatlanvásárlást... befektetésnek is szánhatták.. de mivel ott van ahol van- ki tudja mi lehet mögötte...
advocat
Ügyes. Jó helyre költözött. A TEK az ő házára is "odafigyel". Nem kell külön biztonsági berendezés. Szóval erre is jó a le-, megtelepedési kötvény? Ja! A ház Orbán saját háza! Nem rezi és dencia. Ennyire tellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.